Door lock button kat middle dashboard

More
6 years 2 months ago #24099 by qmaster78
Salam semua.. newbies ni... Sorry nak tanya rakan2 kat sini sbb x jumpe topic ni lg dlm forum PPEOC... Kat middle dashboard atas radio tu kan ada 7 button. Tapi yang boleh guna hanya (dari kanan) rear heater, hazard lamp (warna merah), fog lamp dan door UNLOCK. Boleh x kalau nak tambah untuk door LOCK sebelah kiri UNLOCK tu.

Ceritanya jd mcm ni.. Bila kita singgah mne2 kedai dn mse tu wife tunggu dlm kete.. mesti mereka ni nak LOCK kereta kan.. jenuh la dia ni cari ape2 objek yg keras dan panjang semata2 nak tekan batang lock yg kt pintu dn dekat dgn cermin belah kanan tu... so terfikir kalau UNLOCK button ade dan ade button dummy yang lain.. mesti boleh buat LOCK button kan...

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.152 seconds