urgent..cara pasang speaker hadapan persona sv..

More
2 years 8 months ago #24686 by syukri
syukri created the topic: urgent..cara pasang speaker hadapan persona sv..
salam bro..proton persona sv klu nak tmbah front speaker kene tarik wayar dari radio ke xpyh?ada x tutorial dia??sape2 yg ada tutorial pasang speaker hadapan sila send kt saya..nak tarik wayar baru atau dah ada soket dia..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #24697 by Are Din
Are Din replied the topic: urgent..cara pasang speaker hadapan persona sv..
samalah nak tau gak ... ada saper2 otai yg tau tak?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #24722 by paklah
paklah replied the topic: urgent..cara pasang speaker hadapan persona sv..
Kakau sv aku x tau la sama ke tak.kalau base line dah ada wayar.sebab hari tu aku nak masuk wayar baru rupanya dah ada wayar dah kat socket blakang radio tu..
The following user(s) said Thank You: Are Din

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.275 seconds