DIY YOUR KEY RING LED DIMM....PART 2

More
8 years 9 months ago #17291 by mamaty

Fuad Ended wrote:

mamaty wrote: Salam broz sumer....

aku terlepas part 1 lar... mcm nk tgk ekk. led utk ring tuh kat mn boleh dpt???

sorry bro otai sume mcm 'rives' masa pulak...


kedai acc ade bnyak...



LED tuh pasang sekeliling key ring ke bro Fuad? ada gambar yg dah pasang kat key ring x? (gambar yg blm pasg cover)

Mat
BKV5387
PE790

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17554 by quicksilver6505
Salam.
Nak mintak tolong member2 sini ckit ni. Mintak tolong belikan Dimm timer atau DIM module tu. Saya dah memusing cari
kat penang and perak, kedai accessories dan kat proton SC tak ada. Kalau ada yang sanggup tolong beli dan pos laju
tolong quote berapa harga semuanya termasuk pos dll.
T.Kasih

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17557 by arfaie
kt penang boleh order kt proton shoppe perai..kedai dia dkt tayarmart perai, sebelah SC renault ngn volvo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17562 by quicksilver6505
En. arfaie, proton shoppe tu sekali dgn proton SC kat jalan kikik tu ke?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17577 by arfaie
tak, dekat kawasan perindustrian perai..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17579 by quicksilver6505
En. Arfaie tolong bagi alamat kedai tu, nnt saya cari ngn gps. Saya ni duk kat N.Tebal. Tak tau sngt jalan2 area perai tu.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17585 by arfaie
alamat? hmm aku pun xder alamat :lol:

ni number dia 04-3901271

ang cari ja tayarmart perai, belakang tu ja

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17586 by quicksilver6505
Ok, saya cuba p cari nnt. Saya nak tanya ckit, kalau lilit led strip keliling keyring light reflector tu, boleh ke masuk dalam gelang getah hitam tu. Saya dah buka tengok, getah hitam tu ngam2 je masuk ignition key tu. Persona saya baru 1 bulan ambik.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17618 by arfaie
beli y nipis2 skit..nnt try selit pelan2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17710 by despajero
Salam semua....just nk share sket....

Sabtu lepas...PE sy dah pun dipasang Key Ring LED ni.....alang2 dah buat....maka Push Start Button dipasang skali...

Sy xbuat sendiri pun...tp sy mintak khidmat saudara Fuad Ended kita....thanks Fuad!

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17734 by personaEL

despajero wrote: Salam semua....just nk share sket....

Sabtu lepas...PE sy dah pun dipasang Key Ring LED ni.....alang2 dah buat....maka Push Start Button dipasang skali...

Sy xbuat sendiri pun...tp sy mintak khidmat saudara Fuad Ended kita....thanks Fuad!


wah tahniah le..upload le gmbr kasi tgk kt member PPEOC.. :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17741 by Fuad Ended
wahhh bro des... bergaya... hahahahaa..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.242 seconds