DIY YOUR KEY RING LED DIMM....PART 2

More
8 years 8 months ago #17747 by diddafaz
Alamak bro Des dah siap buat..
Saya punya ade tak bro Fuad? Bleh turun Setapak weekend ni..
Sorrry tak update, awal tahun ni busy gile-gilee :pinch:

[PE 1458] - didda@CGTM
Johore|Mcca|Putrajaya|KBharu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago - 8 years 8 months ago #17764 by despajero
Di atas permintaan....ni la dia gambor nyer....sorry arr...kaler LED biru utk key n button tu dah xberapa nampak dsebabkan flash....hehehe...TQ skali lg to Fuad, sgt kemas buatannya :cheer:


-gambor ni mengunakan resolution 800x600-

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Attachments:
Last edit: 8 years 8 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17765 by despajero

Fuad Ended wrote: wahhh bro des... bergaya... hahahahaa..


hehe tenkiu bro....ade lg DIY yg menarik roger sini ok hehehe....

next project....kalu leh buat....gantikan lampu F1 dgn lampu brek ke-3 kelip2 ker...hehehe

....DRL mcm limiey buat ker....hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17766 by despajero

diddafaz wrote: Alamak bro Des dah siap buat..
Saya punya ade tak bro Fuad? Bleh turun Setapak weekend ni..
Sorrry tak update, awal tahun ni busy gile-gilee :pinch:


Geng....amacam....aku dah buat...ko biler lg hehehe... :woohoo:

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17770 by speedrider
Arfaie, tolong buat kat akulah, boleh?

Aku tengok tutorial kat blog hang, tapi tak konpiden pulak nak buat. Hehehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago - 8 years 8 months ago #17771 by despajero

speedrider wrote: Arfaie, tolong buat kat akulah, boleh?

Aku tengok tutorial kat blog hang, tapi tak konpiden pulak nak buat. Hehehehe


hehe...bro samalah...aku buta tools n wire2 nih!.....sbb tu mintak tulun ngan Fuad...

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 8 years 8 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17772 by speedrider
Barang semua insya-Allah boleh dapat. Tapi bab-bab nak strip wire, bukak cover apa semua ni, alahai tangan aku ni tak berseni. Hahahhaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17779 by Ridzs Wan
salam des...lbh2 krg brape bjet nk wat smua tu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17782 by arfaie

speedrider wrote: Arfaie, tolong buat kat akulah, boleh?

Aku tengok tutorial kat blog hang, tapi tak konpiden pulak nak buat. Hehehehe


mai tinggai keta..haha, kt apartment aku xdak tmpt..ritu aku buat utk sorg budak, berpeluh2 panas..wat tgh2 hari

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17807 by despajero

Ridzs Wan wrote: salam des...lbh2 krg brape bjet nk wat smua tu..


Erm...buat 2 brg ni....compom xkan sampai RM100....nak jelas leh tanya Fuad....dia yg buatkan

Kat Bawah ni aku letakkan gambar yg ok sket mater memandang....


(Gambar Reso : 800x600)

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17818 by popo
kos aku buat x sampai rm25..tapi cuma guna LED biasa je la..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #17836 by Ridzs Wan

popo wrote: kos aku buat x sampai rm25..tapi cuma guna LED biasa je la..


ko buat rm25 skali dgn push start button tu ke mr popo..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.334 seconds