DIY YOUR KEY RING LED DIMM....PART 2

More
8 years 5 months ago #17839 by limiey
waa kete abam des da ada lampu ler...
senang lercr lubang kunci ahaksss
:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #17857 by popo
sori..yang dimaksudkan rm25 tu cuma keyring je..push start button lain harga.. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #17862 by Ridzs Wan

popo wrote: sori..yang dimaksudkan rm25 tu cuma keyring je..push start button lain harga.. :P


ko buat kt mn mr popo..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #17867 by popo

Ridzs Wan wrote:

popo wrote: sori..yang dimaksudkan rm25 tu cuma keyring je..push start button lain harga.. :P


ko buat kt mn mr popo..


buat sendiri je...ikut mcm yg ditunjukkan macam kat thread ni..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #17869 by speedrider
boleh reupload gambar tak
imageshack ni broken link ler, gambar tak naik

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #18048 by despajero

limiey wrote: waa kete abam des da ada lampu ler...
senang lercr lubang kunci ahaksss
:laugh:


metacihh...abam/dato' limiey...sowwy lambat jawap....bz sket!....

meme arr senang....dulu main raba2 jer :blush: ....skrg lagi best hehehe...terus main tekan punat dia jer....terus bergetau idup dia....hehehe mantop! :woohoo:

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #18062 by limiey

despajero wrote:

limiey wrote: waa kete abam des da ada lampu ler...
senang lercr lubang kunci ahaksss
:laugh:


metacihh...abam/dato' limiey...sowwy lambat jawap....bz sket!....

meme arr senang....dulu main raba2 jer :blush: ....skrg lagi best hehehe...terus main tekan punat dia jer....terus bergetau idup dia....hehehe mantop! :woohoo:


haha jaht sungguh ayat tan sri nih..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #18080 by personaEL
atoi ai..bnyk makna tu..hahaha :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #18083 by despajero
hehehe....memey anda seorang lelaki yg normal kalu tahu makna disebaliknya... :whistle: :silly:

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #18087 by Ridzs Wan
a'ah aku pun bru prasan.... :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #21048 by ahmadfalilmohdhaziry
as'kum.... saya dah buat LED kat keyring tu... tapi bila nak pasal timer tak jadi pulak...
tokey kedai tu pun heran apesal tak jadi, kami ikut litar yg blog bro ni..
tapi tokey tu amik wiring dari bawah stereng, bukan dari pillar...
ada sekali tu mcm nak jadi dah, tapi bila bukak pintu tak menyala, tutup.. tunggut dalam 15sec dia menyala pulak... kami dah try terbalikkan pun still tak dapat... ada advise tak?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 week ago #21124 by despajero

ahmadfalilmohdhaziry wrote: as'kum.... saya dah buat LED kat keyring tu... tapi bila nak pasal timer tak jadi pulak...
tokey kedai tu pun heran apesal tak jadi, kami ikut litar yg blog bro ni..
tapi tokey tu amik wiring dari bawah stereng, bukan dari pillar...
ada sekali tu mcm nak jadi dah, tapi bila bukak pintu tak menyala, tutup.. tunggut dalam 15sec dia menyala pulak... kami dah try terbalikkan pun still tak dapat... ada advise tak?


Salam bro....aku xpandai jwb ni...keta sy bro Fuad Ended yg pasangkan....
rasanya kalu tau....leh tanya bro Fuad ni kat sini 0172344415.

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.236 seconds