DIY YOUR KEY RING LED DIMM....PART 2

More
8 years 9 months ago #17172 by despajero

Fuad Ended wrote: relay aku spot kat zoe zan... xtry tanya lg dia harga smua mcm mane.. hehe~~ 0172344415 ni no aku... free2 je text aku deal bile mau buat.. mlm2 memang free skarang nih.... :)


mlm free cantekk arr bro....no hp ko aku dah save...hehhee

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17174 by despajero

Fuad Ended wrote:

diddafaz wrote: Salam,
Tumpang lalu, nak join jugak boleh tak? ni Key Ring yang sama dalam FB kan?
Ada stock lebih tak? Saya boleh je turun Setapak [Setapak Jaya] hujung minggu hujung bulan ni.. :)


ahaa.. same je... duduk mane bro... aku xde kat KL ujung bulan ni.. balik alor setar... hehe~~ :laugh:


wah fuad...jadual ujung bulan dah penuh....seb baik ko bgtau siap2....ape2 aku roger ko set time....

ade geng baru tu 'diddafaz'...tanya aku nak join psg keyring ni....ko orait ker kalu buat sekali....ade barang lg?...aku pun no hurry gak bro....yg penting brg utk aku dah ko readykan hehehe :laugh:

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago - 8 years 9 months ago #17179 by diddafaz

despajero wrote:

Fuad Ended wrote:

diddafaz wrote: Salam,
Tumpang lalu, nak join jugak boleh tak? ni Key Ring yang sama dalam FB kan?
Ada stock lebih tak? Saya boleh je turun Setapak [Setapak Jaya] hujung minggu hujung bulan ni.. :)


ahaa.. same je... duduk mane bro... aku xde kat KL ujung bulan ni.. balik alor setar... hehe~~ :laugh:


wah fuad...jadual ujung bulan dah penuh....seb baik ko bgtau siap2....ape2 aku roger ko set time....

ade geng baru tu 'diddafaz'...tanya aku nak join psg keyring ni....ko orait ker kalu buat sekali....ade barang lg?...aku pun no hurry gak bro....yg penting brg utk aku dah ko readykan hehehe :laugh:


Sis bro, sis... wakakakaka
Saya kat Putrajaya, tapi ade kaum kat Setapak Jaya - Rejang 4.. hahaha.. anytime bleh g sana [mlm lepas KL abes jam laaa]
Cuma minggu ni xde kat sini plak.. esok nak g kota bharu sampai senin, pastu insyaAllah ade. Xrushing pun, ikut masing2 puny free time & stok brg ada :)

ctc :018-3738958

[PE 1458] - didda@CGTM
Johore|Mcca|Putrajaya|KBharu
Last edit: 8 years 9 months ago by diddafaz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17181 by popo
ai..tahu nak buat,tapi x jumpe barang plak..dah tanya kat stokis spare part proton pun xde..nak tanye kat SC mlake la ade jual x bende tu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17182 by Fuad Ended
[quote=Sis bro, sis... wakakakaka
Saya kat Putrajaya, tapi ade kaum kat Setapak Jaya - Rejang 4.. hahaha.. anytime bleh g sana [mlm lepas KL abes jam laaa]
Cuma minggu ni xde kat sini plak.. esok nak g kota bharu sampai senin, pastu insyaAllah ade. Xrushing pun, ikut masing2 puny free time & stok brg ada :)

ctc :018-3738958[/quote]

malu laa orang baca.. hahaha.... no aku 0172344415

boleh je.. nak dtg text aku dlu.. aku stadby brg...

bro des.. cantikk... on ja... nak mai halo.. brg ko dah lame aku perap... hahahaa...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17183 by diddafaz

Fuad Ended wrote: [quote=Sis bro, sis... wakakakaka
Saya kat Putrajaya, tapi ade kaum kat Setapak Jaya - Rejang 4.. hahaha.. anytime bleh g sana [mlm lepas KL abes jam laaa]
Cuma minggu ni xde kat sini plak.. esok nak g kota bharu sampai senin, pastu insyaAllah ade. Xrushing pun, ikut masing2 puny free time & stok brg ada :)

ctc :018-3738958


malu laa orang baca.. hahaha.... no aku 0172344415

boleh je.. nak dtg text aku dlu.. aku stadby brg...

bro des.. cantikk... on ja... nak mai halo.. brg ko dah lame aku perap... hahahaa...[/quote]

orait...ps balik kb t roger
bro des nk proceed dulu pun xpe :)

[PE 1458] - didda@CGTM
Johore|Mcca|Putrajaya|KBharu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago - 8 years 9 months ago #17191 by despajero
hahaha....Fuad aku pun xpasti bila nak on ni.....anak aku kecik tgh sakit....muakakaka....

nnt aku carik masa yg sesuai....yg pasti nya malam....mungkin minggu depan onwards....

diddafaz....nk join skali pun xper...kalu kena timing....leh jumpa org kg...hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 8 years 9 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17220 by Fuad Ended

despajero wrote: hahaha....Fuad aku pun xpasti bila nak on ni.....anak aku kecik tgh sakit....muakakaka....

nnt aku carik masa yg sesuai....yg pasti nya malam....mungkin minggu depan onwards....

diddafaz....nk join skali pun xper...kalu kena timing....leh jumpa org kg...hehehe


halo aja nanti oOK!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17246 by despajero

Fuad Ended wrote:

despajero wrote: hahaha....Fuad aku pun xpasti bila nak on ni.....anak aku kecik tgh sakit....muakakaka....

nnt aku carik masa yg sesuai....yg pasti nya malam....mungkin minggu depan onwards....

diddafaz....nk join skali pun xper...kalu kena timing....leh jumpa org kg...hehehe


halo aja nanti oOK!!


ok..bro..tq :)

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17257 by diddafaz
err nak tanya 1 soalan noob..
kalau pasang menda ni warranty void tak? pasal PE saya blom baligh lagi.. huhu
ada wiring involve kan? kalau void kene tunggu dulu setahun 2 lagi laaa.. ahaks

[PE 1458] - didda@CGTM
Johore|Mcca|Putrajaya|KBharu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17271 by mamaty
Salam broz sumer....

aku terlepas part 1 lar... mcm nk tgk ekk. led utk ring tuh kat mn boleh dpt???

sorry bro otai sume mcm 'rives' masa pulak...

Mat
BKV5387
PE790

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #17275 by Fuad Ended

mamaty wrote: Salam broz sumer....

aku terlepas part 1 lar... mcm nk tgk ekk. led utk ring tuh kat mn boleh dpt???

sorry bro otai sume mcm 'rives' masa pulak...


kedai acc ade bnyak...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.245 seconds