Ada sesapa pakai Magnetic Fuel Saver? Komen Anda?

More
8 years 6 months ago #3603 by jaegermeifrer
Kepada semua Persona's...

Ada sesapa pakai magnetic fuel saver atau apa apa device jimat minyak??

Tolong bagi komen???

Terimakasih...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3621 by 4g9xtuner
tak penah pakai benda nie

PPE0C 0498

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3764 by zal
salam..

sblum pakai PE,aku ade pakai magsaver kat kete lama aku satria 1.3.mmg ok leh jimat myk.
pas trade in,aku masih simpan lagi.ingat nk pakai kat PE plak.sesuai ke?takot jd mslh len plak..tlg bagi pendapat.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3798 by arfaie

zal wrote: salam..

sblum pakai PE,aku ade pakai magsaver kat kete lama aku satria 1.3.mmg ok leh jimat myk.
pas trade in,aku masih simpan lagi.ingat nk pakai kat PE plak.sesuai ke?takot jd mslh len plak..tlg bagi pendapat.


pndpt aku, kalau tak try mana nk tahu..try la

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3810 by ganaz30

zal wrote: salam..

sblum pakai PE,aku ade pakai magsaver kat kete lama aku satria 1.3.mmg ok leh jimat myk.
pas trade in,aku masih simpan lagi.ingat nk pakai kat PE plak.sesuai ke?takot jd mslh len plak..tlg bagi pendapat.


aku x pasti ngan IAFM tapi aku punya original persona n aku dah pakai magsaver dah 3 taun. aku leh rasa beza dia tang FC, then member aku ckp keta aku lebih power dari adik dia (aku x rasa sbb dah besa sgt). so mmg aku berani ckp berkesan la.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3932 by jaegermeifrer
Percubaan dengan 2 biji unit bermula hari ini.....mmg ada rasa power....tork kuat....FC sedang dalam pemerhatian...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3943 by Ijoy
xpakai g. kos brapa? kalu feedback bagus. nk try gak huhuhu.

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3967 by 4g9xtuner
teknologi nano ni

PPE0C 0498

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3995 by arfaie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #4004 by 4g9xtuner
ye kot?

PPE0C 0498

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #4125 by ganaz30

arfaie wrote: kereta.info/magsaver-neodymium-magnet-fu...tan-minyak-magsaver/ <---yang ni ke?


Yup, tu la dia. pasang dua pun leh. tp x byk sgt la efek since 1 pun dah efek byk tp long term ok la

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #4175 by Fuad Ended
long term xda effect kat keta ker????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.206 seconds