Ada sesapa pakai Magnetic Fuel Saver? Komen Anda?

More
8 years 6 months ago #4462 by ganaz30
ader, jimat fuel ler. so long as menda tu pasang la

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago - 8 years 6 months ago #4468 by shahree85
nice review :woohoo: ..terbukti..so ble rekemen member2 lain pki....nk pki gak r mcm nih... :whistle:
Last edit: 8 years 6 months ago by shahree85.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #4485 by Ijoy
:woohoo: cambest je bunyi brape kos? kalu shah alam area mana nak carik? huhuhu :whistle:

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #8028 by despajero
ade sesapa lagik dah pakai menda ni?....menarik gak

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #8029 by despajero
Ade ke brand Magnetic Fuel Saver yg lain di pasaran selain drpd 'Magsaver'?

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #8046 by jackall
er.. kos benda ni dan pemasangan berapa yer?:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 weeks ago #9530 by ganaz30
time aku pasang lebih kurang RM250. skrg tatau la sebab tu 3 taun lepas.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 weeks ago #9546 by khibrahi
Ade yg diy aje. Beli magnet 2 dan ikat kat fuel line. Tapi xbape cantik la sbb xde housing yg betul muat2.
Bleh cari dlm internet mcm mn nak diy. Magnet yg kuat pun kalu beli megnet aje xsmpai pu n $50 untuk 2. Cuma kena la rajin nak bukak enjin n pasang.

Ade jugak yg local punyer made jual dlm $100 aje. Aku beli masa dia offer cuma $15 aje. Tapi dh abis offer 2.
Aku beli untuk 5 kete. Kete aku xbyk sgt jimat ye sebb aku dh pasang 2,3 benda jimat minyk skali. So xbyk sgt la jimat.
Tapi kete pe adek aku dia ade ckp ade jimat smpai tmbh 50km lagi dr sebelum nie.

Senang benda nie jgn beli yg mahal sgt sebb dia xterbukti sgt sbb byk lg yg pengaruh jimat mnyk ke x. Nak cuba try diy dulu, kalu ade kurang bleh la nk beli yg dh siap kalu nk nmpk cntik la kan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #9726 by loki_J
lepas da pakai MAGNETEC ni FC PE jadi bape yek?

sape yg da lalui tuk PE, leh la sharing yek...nk merase kesedapan yg same jugak...:D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #9736 by loki_J

despajero wrote: Ade ke brand Magnetic Fuel Saver yg lain di pasaran selain drpd 'Magsaver'?



ade jumpa yg HKS punye brand..tgk rege cm imitation...

www.mudah.my/HKS+Fuel+Magnetizer+Fuel+Saver-9451657.htm


x sure sejauh mane ke 'saver 'an dia...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #9771 by despajero
kalu boleh nak tau sapa2 dah pakai menda mcm ni...selain Magsaver laa....ape hasilnye/rasanya?....rasa jimat ker?

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #9829 by mrsyuk_88

khibrahi wrote: Ade yg diy aje. Beli magnet 2 dan ikat kat fuel line. Tapi xbape cantik la sbb xde housing yg betul muat2.
Bleh cari dlm internet mcm mn nak diy. Magnet yg kuat pun kalu beli megnet aje xsmpai pu n $50 untuk 2. Cuma kena la rajin nak bukak enjin n pasang.

Ade jugak yg local punyer made jual dlm $100 aje. Aku beli masa dia offer cuma $15 aje. Tapi dh abis offer 2.
Aku beli untuk 5 kete. Kete aku xbyk sgt jimat ye sebb aku dh pasang 2,3 benda jimat minyk skali. So xbyk sgt la jimat.
Tapi kete pe adek aku dia ade ckp ade jimat smpai tmbh 50km lagi dr sebelum nie.

Senang benda nie jgn beli yg mahal sgt sebb dia xterbukti sgt sbb byk lg yg pengaruh jimat mnyk ke x. Nak cuba try diy dulu, kalu ade kurang bleh la nk beli yg dh siap kalu nk nmpk cntik la kan.

sy pkai cip nano letak kat pintu minyak keto jek...bli dalam 30 sekeping...leh tahan jgak minyak pkai kat kancil 100km dlam 5ringget je,,pe pon pkai jgak,,,,tp setakat nie try 20 ringget ley pegi jauh jgak xset bpe km leh pegi....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.240 seconds