Convert GPS lokatoo ker garmin xt

More
6 years 7 months ago #2566 by ekin9754
ekin9754 replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt

arfaie wrote: mai penang..aku mod baek punya, siap bg latest lookatoo lg


:woohoo: seyes???betoi nih??free kn???hahahahhaha...nanak..ak sanggup p peneng pnya la..ngeee..!!~ :side:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2577 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt
amboi..dengaq kata phreee deraih ja nk mai..haha, bwk mai la..insya allah aku tgk2 kan
The following user(s) said Thank You: ekin9754

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2580 by ekin9754
ekin9754 replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt
yeyey..!! incik arfaie sgt baekk hati..tggu masa yg sesuai utk jalan2 p peneng..hheheee..!!~~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2583 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt
roger!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2584 by ekin9754
ekin9754 replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt

arfaie wrote: roger!



pasti..!! dgn jayanya..!!~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2648 by Minami_Kotaro
Minami_Kotaro replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt
huhuhu nak jugak..GPS lokatoo aku nie skt jiwa je..try cari jusco pon xjmpa.. ade sesape mmbr PPEOC kat area shah alam yg pndi mnggodek gps nie..nak gak install garmin tu smua n nak instal theme yg best..sedap skit mata memandang..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2654 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt
area slangor, KL bnyk otai PPEOC..senang je tu.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2686 by Minami_Kotaro
Minami_Kotaro replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt
org baru kat sni :( xkenal sesapa lagi:(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2692 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt
kalau mcm tu rajin2 bergaul..leh check member2 y dok selangor kt bhgn state atas nun..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2705 by rahim.nazhir
rahim.nazhir replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt
menarik nie.. nak try nak try.. agak agak kantoi masih boleh diselamatkan ker..
ada tak otai area area.. lembah subang or telok panglima garang...
jom layan roti canai sambil godeh2 lokaatoo nie

masuk kampung langsung tah leh tau rumah mertua den mane satu...
banyak gak benda carik tak jumpe... keh keh:evil:

U cant go home safe if you not working safely

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2710 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt
lokatoo skrg ada versi baru..ngn map baru. cuba try donload dan install..interface pun laen, ada improvement walau xsetanding garmin n papago

www.lokatoo.com/downloads-software-activation-step-1.asp

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #2712 by rahim.nazhir
rahim.nazhir replied the topic: Re: Convert GPS lokatoo ker garmin xt

chap_de_x wrote: Ni sajer aku copy paste post dalam discussion yang aku wat dalam facebook....bayak aku blaja dari lokatoo-a903-hack.blogspot.com/p/tutorial.html credit kat brother tu sbb kongsi ilmu...best godek2 GPS lokatoo ni...mcm2 leh wat... selamat mencuba


Step 1: korang kene blajo dulu kat lokatoo-a903-hack.blogspot.com/p/tutorial.html untuk faham launchpad ngan camner nak install papago...kene pandai ni dulu so nk install garmin nant senang....

Step 2: Downlod sopware garmin kat sini www1137.megaupload.com/files/196c9d774b2...af6/GarminXT5.03.rar

Step 3 : sopware garmin kat atas x der map rasanya so donlod map plak kat sini www.1gps.com.my/download/garmin.aspx atau search mfm ok

Step 4 : extract sopware diatas dan copy paste folder garminXT 5.03 tu kat sd card korang

Step 5 : rename folder garminXT tu ker Garmin jer make sure eje (Garmin) betul2 ok.

Step 6 : extract file map mfm tu td dan pilih map untuk garminXT..

Step 7 : Copy file gmapsupp.img ker folder garmin dalm SD card tu tadi

Step 8 : cabut wire USB @ SD korang dari pc dan cuba restart lokatoo dan dari launchpad try click garmin tengok...kalu berjaya...tada anda berjaya menginstall garminXT

Step 9 : donlod www.malfreemaps.com/download/MFM-CPOIv208.exe dan run file tu..macam biasa copy paste Folder POI yg telah di extractt dalam folder Garmin dalam SD card korang...so korang akan dapat custom POI untuk garmin xt ni...

Step 10 : bila dah berjaya nanti blanja la aku minum ker makan ker bila ada TT nant ok...selamat mengodek hehehehe


kenape den tak leh download file dalam tutorial tue.. opis nyer line ker buat hal?

U cant go home safe if you not working safely

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.248 seconds