Cadangan Aktiviti Untuk Geng Eastern Region

More
8 years 9 months ago #2115 by idzfar0203
B) Aper kate korang kite curahkan idea2 untuk aktiviti sebelum kita nak wat TT.. Kadang Kadang kite kena plan baru la tak boringkan ..hehehe

Cadangan : 1) Kita buat autoshow untuk PE kite maser TT...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #2157 by sapirol
amik gmbr rmai2 pun dh kira cam autoshow dah...... ape kt ape kt kita wat konvoi pusing2 bndr dl sblm kita gi ngeteh.... kasi pns line.... br org knl group ppeoc....iklannnnnn

sapirol pe0292

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #2180 by idzfar0203
hahah... ngeteh tu yg best bakar line kena mekap kete gile2 baru senang promote..heheheh nak pusing area maner tu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #2184 by zactera

idzfar0203 wrote: B) Aper kate korang kite curahkan idea2 untuk aktiviti sebelum kita nak wat TT.. Kadang Kadang kite kena plan baru la tak boringkan ..hehehe

Cadangan : 1) Kita buat autoshow untuk PE kite maser TT...


d mana n bila? :laugh:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #2207 by Qusyairi
zactera..ko ni sapa sbnanya dlm FB???
ko add FB aku...mqabma@yahoo.com

sbb kita mmg akan adakan TT sbulan skali utk eastern...lbih kurang la....jom2....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #2209 by Qusyairi
aku suka cdngan sapirol....esok kita pusing2 bandar dulu..abru kita gerak ke cherating..ngeee~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #3519 by 4g9xtuner
terbaik wokk hehe

PPE0C 0498

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.222 seconds