SWAP MANUAL TO AUTO

More
8 years 10 months ago #14560 by loki_J
Replied by loki_J on topic Re: SWAP MANUAL TO AUTO
bertuah la kalo dpt masuk kt PE kite...hehe :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #14585 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: SWAP MANUAL TO AUTO
tuah sure pkai CVT dan aku rasa pasni suma model bru proton musti CVT sbb entry level mcm saga pun dh offer CVT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #14588 by fizee05
Replied by fizee05 on topic Re: SWAP MANUAL TO AUTO
tp mampu ke, nk tukaq CVT.. kompom mahal punya....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #14597 by despajero
Replied by despajero on topic Re: SWAP MANUAL TO AUTO

arfaie wrote: tuah sure pkai CVT dan aku rasa pasni suma model bru proton musti CVT sbb entry level mcm saga pun dh offer CVT


betul tu bro...atas sbb ni lah aku rasa yakin sgt tuah tu akan guna CVT

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #14598 by despajero
Replied by despajero on topic Re: SWAP MANUAL TO AUTO

fizee05 wrote: tp mampu ke, nk tukaq CVT.. kompom mahal punya....


ape2 pun kita tunggu dah lihat apa yg akn berlaku

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.173 seconds