TERBAKAR??

More
6 years 2 weeks ago - 6 years 2 weeks ago #14857 by fizee05
fizee05 created the topic: TERBAKAR??
Baca dia punya sabjek mcm serius je... :laugh: tp x la serius pn. tapi ada satu crita nk kongsi...

Penah x anda alami , tgh drive dlm 70~80km/h(mood rilek-melayan panorama alam-sambil hisap rokok bg yg merokok), tiba-tiba....... sebijik keta baekk punya, overtake keta anda, nk kata laju x la jgk.... dan yg best tu, dlm nk potong keta kita nih, dia change gear(tekan clutch), fusssshhh bunyi angin yg dtg dari siput(turbin) yg dilepaskan keluar melalui wastegate.. Tidakkah anda terbako...? mentang2lh aku NA.... :silly: ha ha ha bikin panasss sj...
Last Edit: 6 years 2 weeks ago by fizee05.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 weeks ago #14877 by limiey
limiey replied the topic: Re: TERBAKAR??
sbb tu jangan bukak tingkap, pakai ekon jer :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 weeks ago #14948 by Seyha
Seyha replied the topic: Re: TERBAKAR??

limiey wrote: sbb tu jangan bukak tingkap, pakai ekon jer :laugh:


hahahaaa... mmg terbaekkk punye nasihat abg Limiey neh ahahhaaa~ :evil:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 2 months ago #24389 by horizon_elegance
horizon_elegance replied the topic: Re: TERBAKAR??
BOT kan ader....sediakan 10K..anda pun boleh membakar driver NA yang lain....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.206 seconds