TERBAKAR??

More
7 years 1 week ago - 7 years 1 week ago #14857 by fizee05
TERBAKAR?? was created by fizee05
Baca dia punya sabjek mcm serius je... :laugh: tp x la serius pn. tapi ada satu crita nk kongsi...

Penah x anda alami , tgh drive dlm 70~80km/h(mood rilek-melayan panorama alam-sambil hisap rokok bg yg merokok), tiba-tiba....... sebijik keta baekk punya, overtake keta anda, nk kata laju x la jgk.... dan yg best tu, dlm nk potong keta kita nih, dia change gear(tekan clutch), fusssshhh bunyi angin yg dtg dari siput(turbin) yg dilepaskan keluar melalui wastegate.. Tidakkah anda terbako...? mentang2lh aku NA.... :silly: ha ha ha bikin panasss sj...
Last edit: 7 years 1 week ago by fizee05.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 week ago #14877 by limiey
Replied by limiey on topic TERBAKAR??
sbb tu jangan bukak tingkap, pakai ekon jer :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 days ago #14948 by Seyha
Replied by Seyha on topic TERBAKAR??

limiey wrote: sbb tu jangan bukak tingkap, pakai ekon jer :laugh:


hahahaaa... mmg terbaekkk punye nasihat abg Limiey neh ahahhaaa~ :evil:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #24389 by horizon_elegance
Replied by horizon_elegance on topic TERBAKAR??
BOT kan ader....sediakan 10K..anda pun boleh membakar driver NA yang lain....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.219 seconds