kereta hilang pickup bile on aircond.

More
8 years 1 week ago #21572 by Sleyer
helo all :cheer: ,

kenape erk.. bile aku on aircond je kereta hilang power... yg pelik nyer aircond aku kuat gile.. cepat je sejuk... jarang sekali aku full aircnd.. member aku pon pelik aircond aku sejuk .. tapi engine plak hilang pickup... so bawak pon rase berat.. so aku buat experimen.. time nak bawak keta aku x on aircond... just fan je.. memang smooth jer.. rase mcm keta baru.. bunyi x de.. bising2 pon x de.. bile aku bukak je aircond.. nahhhhhhhhhhhhh memang terasa hilang pickup... aku ingatkan sebb minyak itam penuh sangat... sebb bile aku tukar minyak itam sc akan tuang semua... rupe2 bukan masalah minyak itam penuh tapi sebb aircond..

so cam ne erk nak kasi normal balik

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 week ago #21573 by nAkAtA_88
bro Sleyer....bnde nie mmg normal....
jdi kalo ko nak pickup ko still sme cam tak bkak aircon....
ko psang GROUNDING CABLE....
inshallh terbaik....

garson.junior@gmail.com
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 week ago #21585 by Sleyer
owh.. nak kene pasang gak erk.. ok ok thx

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.141 seconds