Micro-compressor....untuk persona Elegance.

More
9 years 7 months ago - 9 years 7 months ago #2273 by horizon_elegance
Kereta lama(savvy) i ader pakai micro compressor ni harga rm 420 siap pasang. memang ader kelainan..minyak save/torque increase....rasa pickup and power. I dah buka benda ni masa jual kereta lama. Mengikut forumer SAVOC dan lowyat...microcompressor akan memberi perbezaan yang ketara pada engine campro. Skrg nak pasang pada PE aku...ade ke microcompressor ni sesuai untuk engin PE....ader perbezaan tak pada engine campro IAFM PE kita...

i punye jenis premium series check link kat bawah ni....
bukan jenis HKS tiruan atau cap ayam punyer yang jual rm 1++....
www.micro-compressor.com.my/products.html
www.micro-compressor.com.my/company.html
Last edit: 9 years 7 months ago by horizon_elegance.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #2275 by little_nicky
membazir jek baik ko upgrade exhaust system+aftermarket drop in/open pod air filter+aftermarket spark plug(platinum+irridium.........tu pon dah bole rasa apa yg ko dah buat tu..............nak lagi best insert le acp+lcp+fpr+tuning=tujuan utk increase kan skeet tork.........buat sumer nieh.........bole nampak diffrence kete ko tu lebey lagi..............
The following user(s) said Thank You: areel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #2281 by arfaie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #2475 by ewanukm
ape fungsi micro compressor nih??



PE0263
Shah Alam //Kuala Terengganu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.421 seconds