mau kasi pick up kereta macamana??

More
5 years 1 month ago #20629 by Hazmy_Iman
Hazmy_Iman replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
Aku pakai K&N Drop-in filter kat PE aku.. so far setiap kali aku nak servis, aku tukar yang standard balik.. bila kluar dari SC, pakai balik K&N.. sampai org SC pelik nape air filter standard aku tak kotor2.. :laugh:

Kesan penggunaannya?
Throttle response better especially on mid range.. bunyi engine pun lebih smooth.. bila aku pakai yg standard balik utk gi servis, kete cam tak sedap sgt..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #20668 by razdi
razdi replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
berapa harga k&n air filter tu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #21038 by naz7069
naz7069 replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
Kalau masuk Open Pod xboleh ke Pe ni?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #21108 by freedom_blue
freedom_blue replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
saya pun pemakai K&N filter drop in..beli dari seller kat mudah siap COD kat depan rumah RM230.00. so far memang improvement banyak dari segi throttle response dan jimak minyak jugak. Dari segi power memang rasa ketara perbezaannya dari filter standard. Filter ni x menjejaskan waranty tapi warning, kalau gi SC nak service baik inform awal2 jangan sentuh filter dan kalau boleh gi SC yg anda boleh berada kat tepi kereta masa time service..ni utk mengelakan kes curi/hilang filter K&N yg disayangi ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #21110 by mamad
mamad replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
harga menarik tu? macam mana nak tau ori ke x ek? tengok kat forum zerothunder jual 268 dia cakap yang ni ori. cadang nak angkat satu gak :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #21201 by freedom_blue
freedom_blue replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
x pernah tengok yang tiruan tapi yg ni dtg dgn kotak dan segala sticker dan cop waranty..penjual siap bagi resit dan chop company..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #21210 by razdi
razdi replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
kedai mana tu?boleh beli online ker?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #21211 by razdi
razdi replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
kedai mana tu?boleh beli online ker?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #21212 by razdi
razdi replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
kedai mana tu?boleh beli online ker?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #21326 by JibekDaGreat
JibekDaGreat replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??

razdi wrote: kedai mana tu?boleh beli online ker?


kalau bro dok area sunway bro bole try pg kedai after12 diorang jual pon rm230-250.,saya pakai yg works simota nye je rm150 sama gak lbh kurang k&n..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #22504 by sprint69
sprint69 replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
part ni yang tak best... beli memang boleh beli.. status ori dengan tiruan tu mcm mane ekk? hanya beza sticker,chop & warranty ker? ade datang sekali dengan 'minyak' die tu tak?



-dalam proses mencari...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 1 day ago #24313 by yakuza sensorx
yakuza sensorx replied the topic: Re: mau kasi pick up kereta macamana??
nak tnya ngan kwn2 sekalian...sy pakai PE auto...engine management system mna yg bgus tuk keta jenis kita ni...M7,E-Manage platinium,AFC...tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.273 seconds