IAFM..

More
5 years 8 months ago #23168 by arip724
IAFM.. was created by arip724
Salam..ade tak sape2 kat cni esp. yg pki auto ade masalah bunyi "tak..tak..tak" atau "tek..tek..tek" bile throttle minyak ditekan? aku da cek kat sc, die kata IAFM prob..utk pgthuan sume, kete baru 65*** km je, tapi da runner tiap2 mggu temerloh - bp..ade tak sape2 mmpunyai masalah sama n kalo yg da selesaikan masaalah tu share2 kat cni..tq.. sc bg cdgn suh tuko IAFM seketul tp rasenye mcm mahal je..hope ade jln n views drpd kengkawan..tak bape paham sket dgn engine ni..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #23174 by shah100
Replied by shah100 on topic IAFM..
aku pakai auto hline baru setahun..bunyi `tak` sekali je setiap kali nak mula jalan..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #23246 by Nubis-T
Replied by Nubis-T on topic IAFM..

arip724 wrote: Salam..ade tak sape2 kat cni esp. yg pki auto ade masalah bunyi "tak..tak..tak" atau "tek..tek..tek" bile throttle minyak ditekan? aku da cek kat sc, die kata IAFM prob..utk pgthuan sume, kete baru 65*** km je, tapi da runner tiap2 mggu temerloh - bp..ade tak sape2 mmpunyai masalah sama n kalo yg da selesaikan masaalah tu share2 kat cni..tq.. sc bg cdgn suh tuko IAFM seketul tp rasenye mcm mahal je..hope ade jln n views drpd kengkawan..tak bape paham sket dgn engine ni..


cuba claim baru bro..still under warranty x kete tu? :unsure:

='= You'll Never Put A Better Bit Of Turbo On Your Knife

='= A Turbo A Day Helps You Work, Rest and Play

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #23256 by are-mad
Replied by are-mad on topic IAFM..
ade org ckp bleh modi IAFM ni,, tp xtau ar bgkel mane blh buat,, tp lau tukar harga xsampi 300,,,
upah xtau la
:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #23263 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic IAFM..
yg i pernah dengar tukar flip dlm dari yg plastic ke besi punya..bengkel mana i x tau tapi pernah baca kat forum online..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #23274 by Nubis-T
Replied by Nubis-T on topic IAFM..

freedom_blue wrote: yg i pernah dengar tukar flip dlm dari yg plastic ke besi punya..bengkel mana i x tau tapi pernah baca kat forum online..


kalo nk tkr sarung skunk2 terus.. :cheer: kihkihkih..

='= You'll Never Put A Better Bit Of Turbo On Your Knife

='= A Turbo A Day Helps You Work, Rest and Play

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #23275 by Nubis-T
Replied by Nubis-T on topic IAFM..

freedom_blue wrote: yg i pernah dengar tukar flip dlm dari yg plastic ke besi punya..bengkel mana i x tau tapi pernah baca kat forum online..


kalo nk tkr sarung skunk2 terus.. :cheer: kihkihkih..

='= You'll Never Put A Better Bit Of Turbo On Your Knife

='= A Turbo A Day Helps You Work, Rest and Play

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #23286 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic IAFM..

Nubis-T wrote:

freedom_blue wrote: yg i pernah dengar tukar flip dlm dari yg plastic ke besi punya..bengkel mana i x tau tapi pernah baca kat forum online..


kalo nk tkr sarung skunk2 terus.. :cheer: kihkihkih..


:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #24353 by farhan_pe
Replied by farhan_pe on topic IAFM..
Geng,

Baru2 ni aku bru selesaikan masalah iafm bunyi ni...rm50 je...aku nye iafm da senyap...buat dlm 30minit je...try search kat facebook ----> Campro rules

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #24365 by qureen89
Replied by qureen89 on topic IAFM..
masalah sy plak akan bunyi 'tak'...tak.. tu masa da matikan enjin kenapa yer?? ada sape2 ley bgtaw masalah apa yg dihadapi oleh PE sy??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #24367 by farhan_pe
Replied by farhan_pe on topic IAFM..
slalu bukan mase start kete ke die bunyi..pelik gak..tapi pape pon join group FB campro rules kat sane dorang boleh selesaikan masal IAFM ni...puas ati..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago #24694 by jkeylee
Replied by jkeylee on topic IAFM..
x salah itu IAFM switch problem. kena tukar IAFM.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.302 seconds