kemasukan gear berbunyi..hline auto

More
7 years 7 months ago #23172 by shah100
sesiapa yang pakai hline auto..setiap kali mula nak jalan antara gear 1 ke 2..ade bunyii `takk` macam bunyi bila onkan aircorn,kawan2 yang lain ade masaalh ni tak atau memang pesen dia macam tu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #23265 by freedom_blue
datang dari engine bay kan? bawak gi sc dan suruh diorg letak washer kat bawah lower arm dan ketatkan balik..dulu keta member i BLM ada masalah sama je..lepas letak washer terus ok sampai skrg..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #23470 by shah100
yee bunyi dr enjin..kalau biarkan je ade problem ke takk..setiap kali jalan mesti bunyi

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.120 seconds