plug iridium yang mana paling bagus untuk persona

More
5 years 6 months ago #24244 by syedmuhdrizal
byk sgt plug iridium kt market skrg...yg mana paling bagus?

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #24261 by farhan_pe
takde org pakai iradium plug lagi ke?...

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #24264 by syukri786
betul gak tu, aku pun berminat nak pakai iridium plug ni.. oleh itu, aku dah try tanya uncle 'G', tapi x banyak crita yang dia ble bg tau pasal plug iridium yg sesuai dengan PE ni.. kepada member2 yang dah guna iridium plug tu kongsi la pengalaman anda beserta detail iridium plug yang anda gunakan.. tq

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #24310 by yakuza sensorx
sy da survey2 ttg plug iridium ni...mmg susah nak cri kat sbah ni...tp plug yg sesuia di guna ialah jnis denso...tp nak cri jenis tapper punye...bb PE ni plug nya len skit ngan keta yg lain...tq

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #24315 by farhan_pe
Sya tukar NGK G-Power Platinum Alloy. Sebab mmg ade je Iradium tp mcm hal sgt plak...

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #24318 by syukri786
denso iridium IT20 atau denso iridium IK2 yg paling sesuai untuk persona ni.. aku dah pakai kedua dua ni.. IT20 the best.. rasa respon n smooth je bila tekan padle minyak.. korg akan rasa perbezaannya serta merta selepas tukar plig ni..

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #24320 by yakuza sensorx
nice...thank's 4 the info bro...akhir nya settle jua masalah ku ni dri segi cri spark plug yg sesuia...hahahahaha...

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #24323 by syedmuhdrizal
denso iridium power spark plug it20 5326 ke bro?market price berapa?
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #24324 by syukri786
AKU BELI KAT MUDAH.MY JE SEBIJI RM35.. KIRA RM140 SEKOTAK(4PCS)

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #24325 by syedmuhdrizal
saya dpt lagi murah...rm110 utk 4 biji

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 3 months ago - 5 years 3 months ago #24422 by danielhazmin
SAYA PAKAI NGK jew RM50 sahaja ..
huhu .. first time cuba ..
ape pendapat korang pakai spark plug


PE 745 - NCN 240
Attachments:
Last edit: 5 years 3 months ago by fakri.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #24441 by Mamuracer
aku br je tukar spark plug Ngk G-power + F1-Z power launcher, pickup keta aku mmg rasa lain sgt & dia punya perfomance pn rasa lain..dan paling bestnya minyak keta aku mmg save sgt!!..mula2 tu aku nk juga tukar spark plug jenis iridium tp member aku kat bengkel xberapa recommand sgt aku xtahu pasai apa!!..tu la korang yg pakai spark plug iridium okay x!!..
B)

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.315 seconds