Berapa harga drive shaft genuine proton?

More
5 months 5 days ago #24969 by Amzar
Salam warga ppeoc..

Saya nak tanya berapa harga proton genuine part untuk drive shaft persona? Saya pakai persona first model tahun 2008. Dah 10tahun macam2 bunyi timbul. Minggu lepas baru je tukar enjin mounting absorber link. Dah hilang gegaran2 bunyi2 yg tak selesa tu. Tak sampai seminggu selesa drive mcm kereta baru, dahh datang pulakk gegaran masa tgh drive.. bergegar paling kuat pada 80km/j dan bila lepas minyak gegaran tu hilang. Tu dah comfirm drive shaft tu. Tapi saya x tahu harga original part. Boleh otai2 tolong saya bagi pencerahan?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.159 seconds