system surbo

More
6 years 10 months ago #3371 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: system surbo
haha xberani sokong..sbb aku xprnh rasa menda ni

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3373 by Eichi Katsu
Eichi Katsu replied the topic: Re: system surbo

niccinixcol wrote: dah mcm2 brg skrg nk improve performance...tp aq rasa bnda2 mcm ni,efektif hnya 5% je,last2 minyak kuat jalan...sape sokong? B) B)

Bg aku la..PE aku standart kua kilang tune ape je pon..xde nye nk msuk² surbo ni,wt habis beras je..bek korg invest duit tuh utk bnde lain,lg bagus..PE standard pon ley kejar PE qiqi yg speed canak smp 200++ tuh..wakaka...
klu msuk body throttle akn tune blk,last² korg rse tade effect utk performance.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3378 by mr.is
mr.is replied the topic: Re: system surbo
aha..pakai stendet kilang sudah la..kalu nak lagi power,tukar enjen seketul terus la..kasi up sampai 2.0..kompom puas hati..he..he..

H-Line 1.6

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3384 by bunny
bunny replied the topic: Re: system surbo
lame lg bro nk upgrade enjin 2.0 tuh..hehehehe.....
buat yg termampu je...:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3386 by Eichi Katsu
Eichi Katsu replied the topic: Re: system surbo
hahahhahaha...tula komen aku sbb aku ngn man togel da pnh try pkai yg fan,yg bese flow..sume xde kesan lngsg..dr segi mileage+minyak...pickup pn xde..hahahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3388 by niccinixcol
niccinixcol replied the topic: Re: system surbo

Eichi Katsu wrote:

niccinixcol wrote: dah mcm2 brg skrg nk improve performance...tp aq rasa bnda2 mcm ni,efektif hnya 5% je,last2 minyak kuat jalan...sape sokong? B) B)

Bg aku la..PE aku standart kua kilang tune ape je pon..xde nye nk msuk² surbo ni,wt habis beras je..bek korg invest duit tuh utk bnde lain,lg bagus..PE standard pon ley kejar PE qiqi yg speed canak smp 200++ tuh..wakaka...
klu msuk body throttle akn tune blk,last² korg rse tade effect utk performance.


ntah...tahu takpe...takyah la nk pakai benda nie..ngarut jeh..kih3x...tak payah membazir..baik bikin benda lain...kih3x

Respect Racing Rules

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3389 by niccinixcol
niccinixcol replied the topic: Re: system surbo

Eichi Katsu wrote:

niccinixcol wrote: dah mcm2 brg skrg nk improve performance...tp aq rasa bnda2 mcm ni,efektif hnya 5% je,last2 minyak kuat jalan...sape sokong? B) B)

Bg aku la..PE aku standart kua kilang tune ape je pon..xde nye nk msuk² surbo ni,wt habis beras je..bek korg invest duit tuh utk bnde lain,lg bagus..PE standard pon ley kejar PE qiqi yg speed canak smp 200++ tuh..wakaka...
klu msuk body throttle akn tune blk,last² korg rse tade effect utk performance.


ntah...tahu takpe...takyah la nk pakai benda nie..ngarut jeh..kih3x...tak payah membazir..baik bikin benda lain...kih3x

Respect Racing Rules

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3428 by Eichi Katsu
Eichi Katsu replied the topic: Re: system surbo

niccinixcol wrote:

Eichi Katsu wrote:

niccinixcol wrote: dah mcm2 brg skrg nk improve performance...tp aq rasa bnda2 mcm ni,efektif hnya 5% je,last2 minyak kuat jalan...sape sokong? B) B)

Bg aku la..PE aku standart kua kilang tune ape je pon..xde nye nk msuk² surbo ni,wt habis beras je..bek korg invest duit tuh utk bnde lain,lg bagus..PE standard pon ley kejar PE qiqi yg speed canak smp 200++ tuh..wakaka...
klu msuk body throttle akn tune blk,last² korg rse tade effect utk performance.


ntah...tahu takpe...takyah la nk pakai benda nie..ngarut jeh..kih3x...tak payah membazir..baik bikin benda lain...kih3x


Tw pon..hehehe..duit yg de tuh ley invest utk ICE ke,ASB ke,mkn² ke..hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3451 by niccinixcol
niccinixcol replied the topic: Re: system surbo

Eichi Katsu wrote:

niccinixcol wrote:

Eichi Katsu wrote:

niccinixcol wrote: dah mcm2 brg skrg nk improve performance...tp aq rasa bnda2 mcm ni,efektif hnya 5% je,last2 minyak kuat jalan...sape sokong? B) B)

Bg aku la..PE aku standart kua kilang tune ape je pon..xde nye nk msuk² surbo ni,wt habis beras je..bek korg invest duit tuh utk bnde lain,lg bagus..PE standard pon ley kejar PE qiqi yg speed canak smp 200++ tuh..wakaka...
klu msuk body throttle akn tune blk,last² korg rse tade effect utk performance.


ntah...tahu takpe...takyah la nk pakai benda nie..ngarut jeh..kih3x...tak payah membazir..baik bikin benda lain...kih3x


Tw pon..hehehe..duit yg de tuh ley invest utk ICE ke,ASB ke,mkn² ke..hehehe


tengok wayang ngn scandal ke...wahakakakka :dry:

Respect Racing Rules

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3511 by Eichi Katsu
Eichi Katsu replied the topic: Re: system surbo
aku dgr ko ramai scandal...betul ke??hahahahaha!!!
The following user(s) said Thank You: niccinixcol

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3527 by bunny
bunny replied the topic: Re: system surbo
wah ramai scandal....:woohoo:
hehehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3534 by super_skalo
super_skalo replied the topic: Re: system surbo
pada aku, kalau nk tau betul2 ok ke x buat dyno seblm pasang dan slps pasang benda alah ni..takut cuma perasaan kita je..da pakai rasa mcm poweroot je..padahal sama je hp nye..teringt masa jd mat rempit dulu...lps basuh motor terus layan lap 1 kali,rasa laju je motor..padahal basuh je tu,,bkn bikin pape..huhuhuhuhu..xkn debu sampai 1kg
The following user(s) said Thank You: Fuad Ended

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.349 seconds