Normal ke kalau ....

More
9 years 4 months ago #4933 by Ijoy
Normal ke kalau .... was created by Ijoy
salam otai2 PPEOC. just nk tanya.
hari jumaat itu hr aku bwk PE aku dr Shah Alam pegi Muar, Johor. average speed 120-160. Enjin aku Auto.

pastu bila dah sampai destinasi aku cabut kunci n lock kete mcm biasa tapi dia pnya enjin xhabis running lg. aku tunggu dlm 5-10min gakla baru enjin betul2 senyap/mati. normal kah itu? just tanya je maklumlah noob kan. huhuhu. mohon pendapat kalian semuaa... TQ2.:dry:

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #4937 by 4miR
Replied by 4miR on topic Re: Normal ke kalau ....
rasa yg running tu kipas engine tu..

bila panas, kipas tu still on untuk sejukan engine, even after cabut kunci...=)

A Man only Cries when something happens to his car!..
The following user(s) said Thank You: Ijoy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #4942 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: Normal ke kalau ....
normal
The following user(s) said Thank You: Ijoy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #4949 by syauqi
Replied by syauqi on topic Re: Normal ke kalau ....
normal la 2...jgn risau k...biasa la enjin tgh panas...mesti nk kena sejuk...:)
The following user(s) said Thank You: Ijoy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #4953 by Ijoy
Replied by Ijoy on topic Re: Normal ke kalau ....
:pinch: hehehe tengkiu ats makluman kwn2. :lol:

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.152 seconds