Air Power Brand ZETA sesuai ke utk PE

More
9 years 4 months ago #5126 by are-mad
hello...
nak tanye pendapat korg pasal Air Power Brand ZETA ni ok x pasang pd PE, sape yg penah gune bleh bg tau ape kesannya
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #5131 by Sleyer
erk... benda ni utk ape bro?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #5139 by arfaie
ni utk air intake..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #5140 by Sleyer
owh.. bagus ke pakai benda ni?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago - 9 years 4 months ago #5143 by epit
Kalau dari info Mudah.my, penjual tu kata umpama "turbo-mini", mungkin angin tu masuk lebih "teratur" kot. Err, sy main agak ja ni
- www.mudah.my/Air+Power+Brand+ZETA+Dijami...+Pecutan-8672680.htm
Last edit: 9 years 4 months ago by epit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #5146 by zactera

epit wrote: Kalau dari info Mudah.my, penjual tu kata umpama "turbo-mini", mungkin angin tu masuk lebih "teratur" kot. Err, sy main agak ja ni
- www.mudah.my/Air+Power+Brand+ZETA+Dijami...+Pecutan-8672680.htm


oooooooooo..... :cheer:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #15653 by awis.qorani
:lol: Minta maaf rakan2... Lambat sangat reply...

Sy yang jual Air Power Brand Zeta...

Air power ni memberi pecutan tambahan, top speed tambahan dan penjimatan minyak....

Sangat murah....

Sy guna Persona, dulu Teluk Intan ke Penang, Pegi balik minyak RM 120, Sekarang

Lepas pakai ( 2 biji ), Minyak pegi balik tinggal RM60-70 ja....

Jimat kan....

View blog sy ; www.airpower-fuelsaver.blogspot.com

Ada video test kat persona dan Viva...
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #15654 by awis.qorani
contact sy untuk informasi lebih lanjut....

010-3741678

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #15787 by SILVER NIK
dia mcm surbo jgk kan konsep dia?

“Kita mesti pastikan hari ini adalah milik kita kerana kita belum pasti adakah hari esok kita masih diberi peluang.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #15800 by Fuad Ended
xde effect pada PE... persona lama leh la pakai.. PE guna aifm lor... kalau benda ni sesuai tuk proton dah lame kereta keluaran proton ade bende2 ni... :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #15806 by sYaharIn
klu pakai 2 bijik tu 1 lg letak kat mane?

awis.qorani wrote: :lol: Minta maaf rakan2... Lambat sangat reply...

Sy yang jual Air Power Brand Zeta...

Air power ni memberi pecutan tambahan, top speed tambahan dan penjimatan minyak....

Sangat murah....

Sy guna Persona, dulu Teluk Intan ke Penang, Pegi balik minyak RM 120, Sekarang

Lepas pakai ( 2 biji ), Minyak pegi balik tinggal RM60-70 ja....

Jimat kan....

View blog sy ; www.airpower-fuelsaver.blogspot.com

Ada video test kat persona dan Viva...


-PE1062-
-Cheras-

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.234 seconds