Exhaust System

More
8 years 2 months ago #7205 by arfaie
Replied by arfaie on topic Exhaust System
blh je...tp mcm xsempurna la ekzos tu sbb wat kt kepala je, tgh ngn ekor standard

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #7653 by medic_car
Replied by medic_car on topic Exhaust System
klau tukar cv je bleh? tukar pkai yg direct. x nmpk sgt mod sistem exzos. tkut burn warranty enjin jer msa g service sbb keta bru lg ni.hehe.. kang x psl2 tgh servis kt SC diaorg tgk extractor dah tukar.hehe

klu tukar CV jer x nmpk sgt

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #7669 by arfaie
Replied by arfaie on topic Exhaust System
haha kalau risau warranty gamaknya kena tunggu warranty abis la :lol: kalau yang xder xtended xpe, masuk 50k dah abis..kalau y xtended mcm aku? mau kena tunggu 175k km

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #7670 by medic_car
Replied by medic_car on topic Exhaust System
mana la tau kan. hhehehe..tggu major servis 20k KM aku wat 4-2-1. ok x utk auto?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago - 8 years 2 months ago #7672 by azeotrope
Replied by azeotrope on topic Exhaust System

medic_car wrote: mana la tau kan. hhehehe..tggu major servis 20k KM aku wat 4-2-1. ok x utk auto?


ok je... janji muffler s-flow, piping ikut laluan asal... jgn straight pipe... pickup ilang wooo....

::: I has shift stick, Not afraid to use it!!! :::


Last edit: 8 years 2 months ago by azeotrope.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #10081 by fateh
Replied by fateh on topic Exhaust System
mehahaha.. ok je aku wat, xde msalah, cuma xde jenama ler, custom jenye..

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #10199 by loki_J
Replied by loki_J on topic Exhaust System

fateh wrote: mehahaha.. ok je aku wat, xde msalah, cuma xde jenama ler, custom jenye..



uuuu...kaki rase ringan x nk pijak pedal minyak...ehehe...bunyi syok x?...ingt nk smbr gak lepas raye...tp xtau raye mn..:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #10207 by arfaie
Replied by arfaie on topic Exhaust System
haha kalau lg ringan kaki pijak, jgn salahkan ekzos kalau minyak kuat :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #10208 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Exhaust System
yes......betul tu.....
kalo kaye tak pe la.....
hehehe.....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #10213 by loki_J
Replied by loki_J on topic Exhaust System

nAkAtA_88 wrote: yes......betul tu.....
kalo kaye tak pe la.....
hehehe.....


...mintak2 aku kaya cepat!!! aminn :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #10214 by zulkefli
Replied by zulkefli on topic Exhaust System
aku punya kete ,utk bahgian exzos ni aku dah tukar xtractor 4-2-1 hotbitz ,bullet tengah..blakang stendet lg,ok la..sedap bawak

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago - 8 years 1 month ago #10227 by fateh
Replied by fateh on topic Exhaust System
aku dh tukar dr ekstraktor, center bullet smpailah ke tabung ekzos.. cuma x wat piping je lg.. minyak ok je... pick up puas hati, xde masalah stkt ni.. standard lah bila wat perubahan, klu nk pick up sedia lah wet utk minyak ckit, tp klu pandai bawak, pas2 ko nye enjin sntiasa trjaga, kt mner ko masuk gear ngan turun gear, kt brp RPM perlu tau kesesuaian tukar gear keter.. stkt ni aku peduli ape org nk ckp mkn myk ke ape.. yg pasti myk tu aku pakai wet aku, ngan aku tau kt mner bila penggunaan myk akn brlebihan... ade aku kisah...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...
Last edit: 8 years 1 month ago by fateh.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.273 seconds