Exhaust System

More
7 years 10 months ago - 7 years 10 months ago #14868 by fizee05
Replied by fizee05 on topic Exhaust System
time aku aritu, aku g tny kedai yg aku amik PE. 1st2 dia x crita lgsg psl extended warranty nie(hampess betul cina salesman nie)

Yg bukak crita psl xtend warranty, ada sorg melayu nih... dia keja kt SC, satu kedai jgk la dgn kedai nih, tp len2 dept la. so aku konfem blik dgn cina salesman tu blik, dia kata klu xtend waranty, time amik loan tu yg membezakn... klu xtend warranty, interest ada mahal sket la. time aku aritu, interest dlm 3.75%. klu nk x-tend warranty 3.99%... tp x kesah la ada xtend warranty ke x, janji abes warranty, aku nk mod aku punya PE. ha ha ha :lol:

psl nk bukti xtend warranty, kena confirm blik dgn salesman, dia ada simpan form yg tulis warranty 175k @ 5 years... klu x, 50k je bro...
Last edit: 7 years 10 months ago by fizee05.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #14870 by mollucs
Replied by mollucs on topic Exhaust System
Salesman aku tu dh truk kene maki dgn aku,aku pn dh mls nk ingt die..ko bygkn skt 3 bln br PE aku kuar..ko dh ade ke surat extended waranty tu? Kalo nk claim,tunjuk je kat SC? Aku skang tinggal waranty enjin je la,tu pn dh modi ekzos,tkt invalid lak..part lain mmg dh tkr sume,waranty mmg dh void dh,haha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #14871 by fizee05
Replied by fizee05 on topic Exhaust System
nais.. :laugh: aku punya warranty 50k je.. so xde surat lh..

ko punye mileage dh brp dh...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #14882 by arfaie
Replied by arfaie on topic Exhaust System

mollucs wrote: Dh setahun dh bro,br je 2 ari renew roadtax..smp skang lg blur psl extended waranty ni


kalau beli lepas ogos 2010 mmg dah takder extended warranty dari proton

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #14890 by mollucs
Replied by mollucs on topic Exhaust System

arfaie wrote:

mollucs wrote: Dh setahun dh bro,br je 2 ari renew roadtax..smp skang lg blur psl extended waranty ni


kalau beli lepas ogos 2010 mmg dah takder extended warranty dari proton



yeke bro? sia2 la aku byr loan mahal...nk kene roger blk salesman ni..kalo sblm august 2010 tu,ade waranty kad ke ape utk extended waranty ni?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #14916 by arfaie
Replied by arfaie on topic Exhaust System
ada certificate dari proton

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #14968 by mn.afie
Replied by mn.afie on topic Exhaust System
lega aku punye kete xde extended warranty :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #14985 by arfaie
Replied by arfaie on topic Exhaust System
ala ada xtended pun bukan best mana pun

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #15114 by loki_J
Replied by loki_J on topic Exhaust System
kenkawan...

sile review link kt bawah ni n bagi komen..
p/s : kalo sesape yg da penah buat kt sini sile halo2 yek..cm best jek n murah... ;)

1) forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=113&...2&st=0#entry45234466

2) www.zerotohundred.com/newforums/engine-a...-promo-packages.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #15130 by arfaie
Replied by arfaie on topic Exhaust System
aku punya xhaust system cap keong lee jer :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #15137 by loki_J
Replied by loki_J on topic Exhaust System
keong lee kena g mai utara nie...set appointment ngn ko la paie..g sesame...hehhe...tp x tau la bile tuh.. ;)

kalo aku nk pakai 2 bullet. kire skirt belakang aku kena korek ek? xpun kena cari airmaster or r3 ni sbb sesuai tuk 2 bullet..skang aku pakai origin PE nye skirt belakang yg M & H line pakai...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #15165 by arfaie
Replied by arfaie on topic Exhaust System
bullet? korek belakang? hang ckp pasal muffler kut?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.212 seconds