alhamdulilah proton nak kuarkan persona r3 end of 2011

More
8 years 2 months ago - 8 years 2 months ago #13492 by Seyha

nAkAtA_88 wrote:

Seyha wrote:

nAkAtA_88 wrote: Kte kne bangga ngan PE kte.....

yes2.....PPEOC bleh!!!!
hahaha......


BANGGA sangat2........ PE terbaekkkk !!! hidup bOyer Opssss~ Larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~ :evil:


Si zomba nie pon leh than mlampau die kan.....
hahaha.....


Jangan mare... nanti bertukar jd kaler hijO.... hidOp bOyer slaluuuu larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~

Persona R3 dah berada di jalanan? huiyOoooooo... Jeles nyeeeeeeeeeeeeee~ :angry:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Last edit: 8 years 2 months ago by Seyha.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #13496 by jehar
kalau ada gambar boleh kongsi sama2
The following user(s) said Thank You: Eyjat

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #13528 by SLeePiNG-PiSToN
mana tau bodykit Persona R3 ala2 Satria GTi...ni x sabar nie...

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #13563 by nAkAtA_88
Just nak tau....Persona R3 tu yg Hang Tuah tu ke bro????

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #13565 by Eyjat

nAkAtA_88 wrote: Just nak tau....Persona R3 tu yg Hang Tuah tu ke bro????



rasanye, tak kot sebab model tu tak boleh name kan persona, sebab perbezaan dia sangat besar, rasa dorg buat versi R3 mcm neo ngan gen2, tak rugi beli, sebab R3 version ni tak banyak bergantong pada stabelisor, sebab chasis keta ni lain skit, dorg welding double, so body kereta lebih stabil dari model biasa.....

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago - 8 years 2 months ago #13598 by despajero

nAkAtA_88 wrote: Just nak tau....Persona R3 tu yg Hang Tuah tu ke bro????


Nakata...Persona R3 tu bukan Proton Tuah....ianya adalah keja2 enhance/re-tune org2 dr R3...utk model sedia ada....

Kalu Tuah(aka Persona R aka Espire)...adalah model replacement/baru....total wajah baru...model PE mcm kita ini akan diganti dgn ini...cer cuci mate tgk gambor Tuah kat bawah ni...











PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 8 years 2 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #13610 by nAkAtA_88
Tula.....kalo Persona r3 dah wjah cam nie aku pon tak nak....
Confm hrge ckik darahnye....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago - 8 years 2 months ago #13620 by Eyjat
kalau betul proton nak keluarkan persona R3 kompom ade tubuh clud dorg sendiri.....

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................
Last edit: 8 years 2 months ago by Eyjat.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #13646 by despajero

Eyjat wrote: kalau betul proton nak keluarkan persona R3 kompom ade tubuh clud dorg sendiri.....


hehehe....betul gak tuh Eyjat....jd PPR3OC lak kot...hehehe

Ape2 pun apa yg aku terbaca....P.Tuah ni akan kuar dalam bulan 2 tahun depan.

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
The following user(s) said Thank You: Eyjat

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #13830 by atuk45
gambo avatar aku ni inspira r3 tgh under testing g kat litar..ni bukan adop kot..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #13835 by despajero

atuk45 wrote: gambo avatar aku ni inspira r3 tgh under testing g kat litar..ni bukan adop kot..

wah ni mesti minat giler dgn R3 ni....kalu ade gambor R3 lg....kasi upload la.....leh gak cuci2 mater hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #13851 by Zailani
boleh masuk ke bodypart R3 kt PE?
kalau boleh mesti gempak giler...huhuhu

PE ID : 0806.
Location : Kajang,Bangi,Semenyih,Putrajaya.
Contact : 013~22 33 11 5.
www.facebook.com/Zailani.PE806

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.293 seconds