alhamdulilah proton nak kuarkan persona r3 end of 2011

More
7 years 10 months ago #14425 by Ayen
Persona R3, kalau ikut ape yg PSP (Proton Sales Person) cakap kat aku waktu nak beli PE dulu dia cakap mmg ade proton nak kuar keta persona turbo tapi turbo kecik je, takde blowoff pun just utk charge up HP keta katenye.
dia ade gak kate yg price dalam 10K different dr H-Line PE so aku agak agak ade la dalam RM 69K~70K. chasis guna chasis PE so patutnye tak byk beza ngan PE kita kot..tapi kita tunggu dan lihat dulu la. sbb kekadang takley caye gak ape yg PSP ckp..~^^~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #21688 by lordjing
Salam semua... ni ade gambar yg aku nak kongsi sikit..

aku ade tanya pasal bodykit ni tp proton r3 cakap diaorg x jual lagi buat masa ni..
sape2 yg rasa bodykit ni hot byk2 bersabar bro!

:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.167 seconds