Free Gift

More
8 years 2 months ago #14086 by fizee05
Free Gift was created by fizee05
Salam smua geng PPEOC..

Sll klu kita beli minyak enjin di Petronas, ada dia punye free gift kn, beg ker, cutleri set ker, atau apa2 yg seangkatan dgn dia lh... tp bila kita servis di SC, beli minyak yg sama, mcm di Petronas punya, ada anda dpt x dia punya free gift tu....? :side:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14087 by limiey
Replied by limiey on topic Free Gift
dapat... :cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14088 by fizee05
Replied by fizee05 on topic Free Gift
setiap kali servis?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14089 by limiey
Replied by limiey on topic Free Gift
yup setiap kali,
eh ehhhhh aku baru 1x servik le :ohmy:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14092 by fizee05
Replied by fizee05 on topic Free Gift
kalu cam2, mmg hampess la SC yg aku g neh, 3kali servis bru dpt.. chit.. :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14093 by limiey
Replied by limiey on topic Free Gift
hehe xtentu gak bro, kekadang petronas xbg pape promosi tuk minyak dia tuh, tu yg myb ko xpat pape..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14117 by rk85
Replied by rk85 on topic Free Gift
yang ko pegi tu SC kat mana tu?
kbtulan,aku skrg kat SC Peringgit Melaka ni..
xtau la dpt ke x free gift..
klu xdpt,aku bakar SC ni.. :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14123 by loki_J
Replied by loki_J on topic Free Gift
aku da 5 kali service da kt SC Mutiara Damansara...tade papun free gift...sedehh :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14134 by limiey
Replied by limiey on topic Free Gift
aku 2mggu lg myb servis kali ke2 heheh ni dapat lg ke x, ritu dapat beg n pewangi.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14137 by loki_J
Replied by loki_J on topic Free Gift
kawan2..sile share skit...SC yg best n bg free gift byk2...ngeh3x...
aku nk beralih arah lak.. :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14149 by eyeme khalid
Replied by eyeme khalid on topic Free Gift

fizee05 wrote: Salam smua geng PPEOC..

Sll klu kita beli minyak enjin di Petronas, ada dia punye free gift kn, beg ker, cutleri set ker, atau apa2 yg seangkatan dgn dia lh... tp bila kita servis di SC, beli minyak yg sama, mcm di Petronas punya, ada anda dpt x dia punya free gift tu....? :side:


1ST-3RD SERVIS = free mineral,air tin @ air kotak, kuih2 (jika ada) + cuci keter free
4th SERVIS = free thermos
5th SERVIS = free kit polish tayar + tisu lmbap dlm tin yg kiut.. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #14173 by loki_J
Replied by loki_J on topic Free Gift

eyeme khalid wrote:

fizee05 wrote: Salam smua geng PPEOC..

Sll klu kita beli minyak enjin di Petronas, ada dia punye free gift kn, beg ker, cutleri set ker, atau apa2 yg seangkatan dgn dia lh... tp bila kita servis di SC, beli minyak yg sama, mcm di Petronas punya, ada anda dpt x dia punya free gift tu....? :side:


1ST-3RD SERVIS = free mineral,air tin @ air kotak, kuih2 (jika ada) + cuci keter free
4th SERVIS = free thermos
5th SERVIS = free kit polish tayar + tisu lmbap dlm tin yg kiut.. ;)


eyeme...SC mane tuh?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.248 seconds