PE baru 2minggu dilanda banjir

More
7 years 4 months ago - 7 years 4 months ago #19498 by wira84
salam perkenalan,

saya baru membeli persona elegance hline bulan lepas, 2minggu selepas itu kereta saya dilanda banjir dirumah.. kereta belum first service lagi..belum sempat nak berkenalan dengan member2 ppeoc..skang dah pasrah..anak pun baru jer lahir tak sempat naik keta baru..

hantar bengkel biase pasal proton quote rm27k and makan masa sebulan..

hantar bengkel luar rm9.4k 3hari dah siap..apply credit card n wife skali trus swipe utk settle kan sume ni..

skang ni headlamp n seat jer masih menyusut kan hati..dalam head lamp ade lumpur kering and leather seat lembab2 and lembik..

just nak tanye kepada membe2 ppeoc..

1.ade tak sesape nak jual headlamp u all? sesape yg dah upgrade headlamp ke..

2.ade tak sesape nak jual fabric seat u all? hopefully yg m-line bcoz m-line nye installation seat same ngan hline..

thanks..
Last edit: 7 years 4 months ago by wira84.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #19528 by speedrider
takziah bro. berat dugaan ni. harap bersabar dalam dugaan ni.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #19530 by Auskywalker
aduh, syg nye bro...


harap bersabar bro..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.122 seconds