kedai cat paling best in klang valley

More
8 years 7 months ago #7160 by SLeePiNG-PiSToN
Wah..bumper pecah camtu tu pun leh jahit2 gak ke?...baru lar aku tau benda ni...

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #7172 by mikafarhan

SLeePiNG-PiSToN wrote: Wah..bumper pecah camtu tu pun leh jahit2 gak ke?...baru lar aku tau benda ni...


aku pon baru tau leh jahit blk.kalo x rugi beli bumper baru.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #7220 by fakri

kenshiro wrote: :) kalau kat shah alam kat sri muda tu ader sebijik.. eh berbijik2.. tapi yang ditepi sungai tu memang terbaik punya!!


haah! yg tu mmg terbaek! dulu kete aku kene dajal calar keliling dari pintu blakang kiri > pintu depan kiri > fender depan kiri > hood bonet > fender depan kanan. aku anta cat kat situ lah. tghari anta malam dah bole amek. die cas rm400 je.

emma wrote: haha.. mmg yg ak suggest tu pun kt sri muda la..
kedai tepi sungai yg mane 1 ea? tepi sungai tu bukan byk car service jek ke?
x pasan lak..


lepas naik jambatan sungai tu, trus rapat kiri. lane pertama utk repair body kete, lane kedua byk kedai ekzos, lane seterus nya byk kedai aksesori..

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #8732 by Syahril_Genji
Abang Fakri ley tunjukkan x kt mane....saye xtau la tempatnye....saye xpenah pegi la...hahaha...

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #8737 by SLeePiNG-PiSToN
bro bila nak pergi? aku pun nak repair skit lar bumper blakg mcm kena langar..cat semua ok..cuma macam kemek skit..

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #8818 by jackall
fakri ---> mana itu kedai.. leh bagi detail skek ke? kena amik tau nie..malang tak berbau huhuh.. takuttt.... :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #8831 by jackall
SLeePiNG-PiSToN ---> aku pun mgkin kena g hantar kereta touch up.. ari tu parking kat consrtuction site, ada kesan batu batu kecil kat bumbung... huhu.. tak ketara sangat tapi bila basuh kereta.. terasa sedeyy teramat .. ye la sebab baruuu lagii kan heheh..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #8858 by khibrahi
Bro fakri - Bagi koordinat dlm map pun okay gak. Bleh check dlm gps @ google map.


File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #8871 by Syahril_Genji
Aku saje je pure-pure xtau...hahahaha...aku penah pegi ngn Fakri....hahaahahha....Dekat seksyen 25,shah alam...tepi sungai....kedai banyak kt situ...

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #8873 by jackall

Syahril_Genji wrote: Aku saje je pure-pure xtau...hahahaha...aku penah pegi ngn Fakri....hahaahahha....Dekat seksyen 25,shah alam...tepi sungai....kedai banyak kt situ...


wohhooo... purak purak pingsan kau yer.. kedai tu ada nama ker? er.. ble bg direction yg tepat ke heheh.. sbb gps aku tak ble pakai lagi.. heheh..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #8874 by SLeePiNG-PiSToN
aku cat xda masalah bro..tp bumper blakg aku tu kemek skit lar kat reflector light..xtau leh repair ke x..kalau x kena tukau bumper lar...

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #8886 by Syahril_Genji
Name Kedai= TECHNIQUE CAR STUDIO SDN. BHD.
Alamat= NO.9,JALAN IKHLAS 25/38,TAMAN SRI MUDA,40400,SHAH ALAM,SELANGOR.
Name Tokey= KC LOO
No.Phone= 016-2975678

Ni kedai yang selalu budak PPEOC area shah alam pegi la...
yang selalu pegi Fakri,Syahril Genji,Nazree,Bard Katsumoto,Eija dan ramai lagi la...hahahaha....

nak map ko search kt google maps je da dapat...

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.417 seconds