STICKER PPEOC

More
6 years 2 months ago #5980 by Syahril_Genji
Syahril_Genji replied the topic: Re: STICKER PPEOC
nanti kak miera akan email ataupun publish dlm ni mengatekan sticker anda sudah siap untuk di tuntut....pastu baru bayar kt akaun dier....dier da received,dier akan anta melalui pos laju....self collect untuk area yang dekat ngn umah beliau di johor....

>>>>>
>
>>
>
The following user(s) said Thank You: hafifi86
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #5981 by driqmal
driqmal replied the topic: Re: STICKER PPEOC
<PE 363> lor... kat johor ke... huhuhuhu... kalo pakai online banking pun bleh gak kan...?
baru berangan nk pakai stiker tu time TT central kat putrajaya sbtu nih...
huhuhuhu...
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #5993 by Ijoy
Ijoy replied the topic: Re: STICKER PPEOC

driqmal wrote: <PE 363> lor... kat johor ke... huhuhuhu... kalo pakai online banking pun bleh gak kan...?
baru berangan nk pakai stiker tu time TT central kat putrajaya sbtu nih...
huhuhuhu...


online banking je. senang. ;)

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #5995 by Miera Mohamad
Miera Mohamad replied the topic: Re: STICKER PPEOC

Syahril_Genji wrote: nanti kak miera akan email ataupun publish dlm ni mengatekan sticker anda sudah siap untuk di tuntut....pastu baru bayar kt akaun dier....dier da received,dier akan anta melalui pos laju....self collect untuk area yang dekat ngn umah beliau di johor....



Hai.. Syahril...

Tima kaseh tlg jawab utk akak..:)
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #5996 by Miera Mohamad
Miera Mohamad replied the topic: Re: STICKER PPEOC

RIDHUAN wrote: BELUM DITUNTUT???? Nk kena tuntut ke? cmne nk tuntut? bukan terus pos????




Bayar dulu ar...posmen pun nak kene bayar gaji...he.he.he
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #6002 by mamaty
mamaty replied the topic: Re: STICKER PPEOC
Kak Miera.... nak stiker...

Mat
BKV5387
PE790
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #6009 by Kunan8496
Kunan8496 replied the topic: Re: STICKER PPEOC

Miera Mohamad wrote:

Syahril_Genji wrote: nanti kak miera akan email ataupun publish dlm ni mengatekan sticker anda sudah siap untuk di tuntut....pastu baru bayar kt akaun dier....dier da received,dier akan anta melalui pos laju....self collect untuk area yang dekat ngn umah beliau di johor....



Hai.. Syahril...

Tima kaseh tlg jawab utk akak..:)




saya VOTE syah jadik presiden nnt..hahaha..gurau2 syah,jgn marah.. :evil: :evil: :woohoo:
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #6013 by Syahril_Genji
Syahril_Genji replied the topic: Re: STICKER PPEOC
Ko jngn Kunan...mengamok si Fakri nanti,da la dier sbela umah aku je ni.....aku xnk pape jawatan dlm kelab ni.....aku agi best jadi ahli biase je....xde kene pk mcm-mcm.....hahahahahahha....

Kak Miera...tolong akak je ckpkn,menyenangkan lagi keje para-para admin....hehehehe......

Sticker windscreen ley mintak kt bro Yuzrin....
sticker bulat mintak kt kak Miera...
baju kelab mintak kt bro Khairul Nizam...
sticker no.ahli masih dlm perbincangan agi....
harap bersabar ye....

>>>>>
>
>>
>
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago - 6 years 2 months ago #6015 by RinGGoStaR
RinGGoStaR replied the topic: Re: STICKER PPEOC
Sticker no. ahli tu leh buat sendiri jek kot.. Ahaks.. :)

Melainkan kalau ade design2 tertentu utk sticker no. ahli tu.. :)

~RinGGoStaR (PE705)~
[/color][/size]
~WVG7565~BoBo~
[/color][/size]
~Brotherhood Forever~
[/color][/size]
Last Edit: 6 years 2 months ago by RinGGoStaR.
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #6017 by Syahril_Genji
Syahril_Genji replied the topic: Re: STICKER PPEOC
sticker no ahli tu akan di design,jadi semue pkai nampak seragam la....buat sendiri nanti nampak lain....masih dlm perbincangan lagi dari pihak pengurusan....jadi kite same-same tunggu pe keputusannye...

>>>>>
>
>>
>
The following user(s) said Thank You: RinGGoStaR
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #6019 by mamaty
mamaty replied the topic: Re: STICKER PPEOC
Bro Yuzrin, nak tempah satu stcker windscreen...:laugh: :laugh:

Mat
BKV5387
PE790
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #6021 by fakri
fakri replied the topic: Re: STICKER PPEOC
THREAD INI TELAH DITUTUP

SILA GUNAKAN THREAD FORUM YANG BARU MELALUI LINK DI BAWAH

www.ppeoc.my/index.php?option=com_kunena...=2&id=6020&Itemid=93

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


The topic has been locked.
Moderators: fakri
Time to create page: 0.256 seconds