STICKER BULAT BERNOMBOR AHLI PPEOC

More
7 years 7 months ago #13638 by Miera Mohamad

fird wrote: nak jugak...

akak pos biasa ka poslaju ka apa...sebab umah saya selalu takdak org...




fird...pos laju , kalu umah xde org..leh guna alamat tmpt keje..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #13728 by ayieiskandar
Salam kak miera...
Saya masa bulan Puasa dah buat payment untuk dapatkan sticker ni..
Tp sejak minggu lepas saya mesej, kak miera x balas pun mesej berhubung isu sticker ni...
Hope dapat bgtau sy dalam masa terdekat bila boleh dapat sticker tersebut...

-Faiz-

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #14010 by sieza
salam kak miera...
minggu lepas saya dah bank-in untuk dapat sticker ni. lepaih tu siap dapat msg balas dari kak miera kira sedap hati lah jugak...tapi nak taulah bila di hantar sticker tu ke sini eekk.? :ohmy:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #14064 by skywalkerx
akak saya dah transfer money dah..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #14255 by Miera Mohamad

ayieiskandar wrote: Salam kak miera...
Saya masa bulan Puasa dah buat payment untuk dapatkan sticker ni..
Tp sejak minggu lepas saya mesej, kak miera x balas pun mesej berhubung isu sticker ni...
Hope dapat bgtau sy dalam masa terdekat bila boleh dapat sticker tersebut...

-Faiz-


Faiz..Maaf , minggu lepas tepon problem..memory full , msg x leh masuk..skg dah okey dh format balik..sori..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #14256 by Miera Mohamad

skywalkerx wrote: akak saya dah transfer money dah..



KC...thanks.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #14257 by Miera Mohamad

sieza wrote: salam kak miera...
minggu lepas saya dah bank-in untuk dapat sticker ni. lepaih tu siap dapat msg balas dari kak miera kira sedap hati lah jugak...tapi nak taulah bila di hantar sticker tu ke sini eekk.? :ohmy:




Nasir ..sabor yek...tunggu 6 order lagi..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #14261 by loki_J

Miera Mohamad wrote:

sieza wrote: salam kak miera...
minggu lepas saya dah bank-in untuk dapat sticker ni. lepaih tu siap dapat msg balas dari kak miera kira sedap hati lah jugak...tapi nak taulah bila di hantar sticker tu ke sini eekk.? :ohmy:




Nasir ..sabor yek...tunggu 6 order lagi..


sis......sep kan satu tuk PE957...nk bankin kn duit kering lak dlm bank...hehe...cash je ade..
lagi 2-3 hari sy bank in...

bole x cmtu? ;)

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #14450 by Miera Mohamad

loki_J wrote:

Miera Mohamad wrote:

sieza wrote: salam kak miera...
minggu lepas saya dah bank-in untuk dapat sticker ni. lepaih tu siap dapat msg balas dari kak miera kira sedap hati lah jugak...tapi nak taulah bila di hantar sticker tu ke sini eekk.? :ohmy:




Nasir ..sabor yek...tunggu 6 order lagi..


sis......sep kan satu tuk PE957...nk bankin kn duit kering lak dlm bank...hehe...cash je ade..
lagi 2-3 hari sy bank in...

bole x cmtu? ;)


Hi. Joki

Msg butiran diri awk kat 0167088023 ,nama,no ahli,no, plat ,warna kete ,alamat pos terkini....cptttttt..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #14468 by loki_J

Miera Mohamad wrote:

loki_J wrote:

Miera Mohamad wrote:

sieza wrote: salam kak miera...
minggu lepas saya dah bank-in untuk dapat sticker ni. lepaih tu siap dapat msg balas dari kak miera kira sedap hati lah jugak...tapi nak taulah bila di hantar sticker tu ke sini eekk.? :ohmy:




Nasir ..sabor yek...tunggu 6 order lagi..


sis......sep kan satu tuk PE957...nk bankin kn duit kering lak dlm bank...hehe...cash je ade..
lagi 2-3 hari sy bank in...

bole x cmtu? ;)


Hi. Joki

Msg butiran diri awk kat 0167088023 ,nama,no ahli,no, plat ,warna kete ,alamat pos terkini....cptttttt..


kak miera...da bankin kn da...da sms kt kak miera sekali details dia...
tggu jawapan jek..ngeh3x

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #14495 by Miera Mohamad

loki_J wrote:

Miera Mohamad wrote:

loki_J wrote:

Miera Mohamad wrote:

sieza wrote: salam kak miera...
minggu lepas saya dah bank-in untuk dapat sticker ni. lepaih tu siap dapat msg balas dari kak miera kira sedap hati lah jugak...tapi nak taulah bila di hantar sticker tu ke sini eekk.? :ohmy:




Nasir ..sabor yek...tunggu 6 order lagi..


sis......sep kan satu tuk PE957...nk bankin kn duit kering lak dlm bank...hehe...cash je ade..
lagi 2-3 hari sy bank in...

bole x cmtu? ;)


Hi. Joki

Msg butiran diri awk kat 0167088023 ,nama,no ahli,no, plat ,warna kete ,alamat pos terkini....cptttttt..


kak miera...da bankin kn da...da sms kt kak miera sekali details dia...
tggu jawapan jek..ngeh3x


Hi Loki..

Sabar yek...dh masuk batch baru...26 order lagi.. :)

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #14559 by loki_J
menunggu dengan kesupanan... :lol:

Please Log in to join the conversation.

Moderators: fakri
Time to create page: 0.335 seconds