MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt

More
6 years 3 months ago - 6 years 1 month ago #8101 by irrahady
irrahady created the topic: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
Salam semua,

Per: STICKER windscreen & Baju/T-shirt Rasmi PPEOC

**Mulai sekarang sebarang bentuk tempahan/belian akan diuruskan / dipantau / diselia oleh BENDAHARI untuk rekod / data penerimaan tempahan & jual beli barangan rasmi keluaran PPEOC terutama di Central Region**

Menjawab pada kelewatan:-

1: [STICKER Windscreen - untuk yg PENDING shj.]
Mohon kerjasama dari rakan² yang TELAH membuat tempahan/bayaran kepada sdr.Yuzrin utk lampirkan kepada saya bukti pembayaran/tarikh order. Masalah kelewatan ini akan diselesaikan segera. Maaf atas sebarang kelewatan/kesulitan yang dihadapi.
(p/s: Sebarang aduan/masalah boleh PM inbox saya)

Menjawab pada tempahan Baru:-

1: [STICKER Windscreen & Baju/T-shirt Rasmi PPEOC - Pre Order/Baru]
Untuk makluman, tempahan Sticker Windscreen & baju/t-shirt rasmi ppeoc boleh la dibuat melalui saya. Tempahan boleh dibuat dgn cara / PM: inbox / EMAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / CALL: 0193532428 untuk anda ikuti beberapa langkah & cara pembayaran. Terima Kasih

Sekian,
b.p. Bendahari PPEOC
fiq papadoom

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last Edit: 6 years 1 month ago by fakri.
The topic has been locked.
More
6 years 3 months ago #8226 by Anderson_Gbg
Anderson_Gbg replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
Terima kasih dengan info ni...Widescreen Sticker dah order [dah pasang], tinggal baju/t-shirt dan sticker bulat. Sticker bulat masih berurusan dengan kak meira lagi ke?? PE824 Terima Kasih.
The topic has been locked.
More
6 years 3 months ago - 6 years 3 months ago #8243 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
salam anderson,
utk stiker bulat boleh terus berurusan dgn asmiera..detail nya boleh refer kat STICKER BULAT BERNOMBOR AHLI PPEOC

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last Edit: 6 years 3 months ago by irrahady.
The topic has been locked.
More
6 years 3 months ago #8247 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
❤WTS❤ReadyStock:

>>PPEOC Official T-shirt
-TWO (2) more LEFT..!!
-Available size ''S'' only (BLACK colour)

>>PPEOC Windscreen Sticker
-FOUR (4) set LEFT..!!
-Grab FAST While Stock LAST!
-If INTERESTED Contact ME
______________________________​______________________________​___

❤NEW❤Pre-Order PPEOC Windscreen Sticker & Official T-Shirt..!!
OPEN ORDER (15/07/11 - 22/07/11)

>>T-Shirt
-Size = (XS / S / M / L / XL / 2XL / 3XL )
-Colour = (Pink / Black)
-Price = RM35
-Postage = RM5

>>PPEOC Windscreen Sticker
-Front & Back (1set) = RM50.00
-Postage = RM6.50(WM) & RM7.50(EM)
______________________________​______________________________​___

Payment method:
-Maybank
-COD (Cash on Delivery)

Contact Detail:
-PM inbox fb, Fiq Papadoom
-Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
-H/P : 0193532428, Fiq

Terms and Conditions:

-Items sold are non refundable
-Pre-order item will only arrived to us in 1~2 weeks.
-Please do not place order if you are not willing to wait.
-Not responsible for any lost goods if buyer chooses to use postage method
-Please inform once you have settled the payment.
-Buyers are responsible to check item thoroughly during COD
-Please made ur payment within 48 hours after confirmation of order.
-Please SAVE all transaction/payment record/reciept.
-Term & Condition is change without prior notices.

*send your full DETAIL
-Full Name
-Nick Name (Facebook)
-PE ID (eg: PE0242)
-Contact No. (H/P @ EMAIL)

**your feedback are always welcome. Thats all..**
b.p. BENDAHARI PPEOC

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The topic has been locked.
More
6 years 3 months ago #8358 by Anderson_Gbg
Anderson_Gbg replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
Cadangan aku la...Apa kata kalau gambar Baju/T-Shirt terkini tu papar kat sini dan di Facebook?? Ini menyenangkan supaya ahli2 baru dapat membuat semakan dan membuat tempahan. [ Gambar depan/belakang yang berkolar/tidak berkolar ] =:-J
The topic has been locked.
More
6 years 3 months ago #8368 by despajero
despajero replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
salam irra...bukti pembayaran (utk WindScreen) yg nak bagi kat awak tu by Email ker....Psl aku ade soft-copy(Byr by Maybank2u)

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
The topic has been locked.
More
6 years 3 months ago #8637 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt

despajero wrote: salam irra...bukti pembayaran (utk WindScreen) yg nak bagi kat awak tu by Email ker....Psl aku ade soft-copy(Byr by Maybank2u)

email kat fiq papadoom...email dia ade kat atas tu


Anderson_Gbg; mmg kita ada war2 kat FB mungkin bro terlepas pandang..tgk kat group centrallah biasa fiq akan update di situ..t-shirt sekarang ni yg berkolar tu je. roundnett kita dah tak keluarkan

*sorry lambat reply

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #9760 by kamal kaiza
kamal kaiza replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
camne nak dptkn w/screen sticker COD kat area puchong@rawang? aku nak pkai time raye ni, tkt xsmpt kalu pkai pos..
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #9766 by shahXgal
shahXgal replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
huhu aku pon nk psg before raya ni.. minggu lepas da terlepas da TT
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago - 6 years 2 months ago #9768 by despajero
despajero replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
korang rajin2 gi masuk fesbuk central region tu....ushar2 la kat situ ko ade sape nak gi Ngeteh...kot2 masa tu ade lak otai2 PPEOC turut serta....leh ler beli masa tu....tp korang tanya/inform ler dulu dtg nak beli stiker skaligus....mana tau diorang leh dptkan

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last Edit: 6 years 2 months ago by despajero.
The following user(s) said Thank You: irrahady
The topic has been locked.
More
6 years 2 months ago #10045 by fateh
fateh replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
mehahaha... btol kata abam despajero, manalah tau ade otai2 PPEOC yg trdengar rintihan kt FB central tu, lebih senabg konteklah Fiq Papadom x pun State Leader negeri korg masing2 utk sebarang kemusykilan yg dihadapi... :blink:

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...
The topic has been locked.
More
6 years 3 weeks ago #14211 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: MERCHANDISE PPEOC: STICKER windscreen & Baju/T-shirt
UNTUK URUSAN STIKER BOLEH TERUS REFER DI www.ppeoc.my/merchandise.html . kontek orang yang telah dilantik di rigion masing2. TQ

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The topic has been locked.
Moderators: fakri
Time to create page: 2.432 seconds