[Please POLL] 16" vs 17"

×

Poll: Rim 16\\\" atau 17\\\"

More
6 years 3 months ago #11032 by fakri
fakri replied the topic: Re: 16" vs 17"

mn.afie wrote: ahaa.. +1 to 16"..payah sbb xde function poll kat forum ni :P

btw epit, rim ko tu 16 ke 17?


thanks bro sbb remind pasal bende ni. aku dah on fuction poll utk forum ni. skang ni sapa2 bole create poll. aku dah create kan poll kat atas tu utk thread ni. TQ B)

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11072 by mn.afie
mn.afie replied the topic: Re: 16" vs 17"
:laugh: :laugh: :laugh: ahaa..patut la xde..x onkan rupenye :laugh: :laugh: :laugh:

lps nih baru la syok boleh main2 poll ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11074 by mrsyuk_88
mrsyuk_88 replied the topic: Re: 16" vs 17"

horizon_elegance wrote: Go for 16"...ringan sikit...tayar better amik 215/50...kalau susah dapat...amik 205/50....rim pattern batang straigh mcm gambr profile saya..nampak cam 17"... :evil:

tul2..pkai 15 nampak mcam 16....penah pkai dlu kat myvi batang starigh mcam nie...hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11076 by mn.afie
mn.afie replied the topic: Re: 16" vs 17"
hurmm...tp cam x menarik je tgk batang straight tu..plain je.. :cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11077 by mrsyuk_88
mrsyuk_88 replied the topic: Re: 16" vs 17"

mn.afie wrote: hurmm...tp cam x menarik je tgk batang straight tu..plain je.. :cheer:

mmg nampak mcam xmenarik...ble jalan ok je.....amek lenso tue pon da ok..manyak duit pakai trus lenso tue..hehe:whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11090 by mn.afie
mn.afie replied the topic: Re: 16" vs 17"
lenso bole thn cun tp banyak yg 17" ++ haih, kat mane la bole jmpe half cut nk cr adjustable murah2..agak2 ade ke? :S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11102 by SLeePiNG-PiSToN
SLeePiNG-PiSToN replied the topic: Re: 16" vs 17"
adjustable elok beli baru bro..beli rim dulu kalau kurang budget..alang2 pakai 17 lar bro..

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11104 by mn.afie
mn.afie replied the topic: Re: 16" vs 17"

SLeePiNG-PiSToN wrote: adjustable elok beli baru bro..beli rim dulu kalau kurang budget..alang2 pakai 17 lar bro..


nice one..aku mmg lebih kat 17" pn..just nak tanye opinion..so aku xkan rase menyesal kemudian hari..wakakakkaa..btw hi lo soft hard tu ok ke? just wonder..pe maksud semua tu..taw sebut je :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago - 6 years 3 months ago #11115 by limiey
limiey replied the topic: Re: [Please POLL] 16" vs 17"
aku mmg lebih kat 17" pn..just nak tanye opinion..so aku xkan rase menyesal kemudian hari..wakakakkaa..

bole jer pakai 17", aku pn mengidam gak nak pakai, tp..... :( jalan kat melaka ni tetiba je ada lobang, huh tobat aku nk pakai 17", tp... ni mcm ngah gatal2 tengok sportrim kt kdai :evil:
Last Edit: 6 years 3 months ago by limiey.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11116 by mn.afie
mn.afie replied the topic: Re: [Please POLL] 16" vs 17"

limiey wrote: aku mmg lebih kat 17" pn..just nak tanye opinion..so aku xkan rase menyesal kemudian hari..wakakakkaa..

bole jer pakai 17", aku pn mengidam gak nak pakai, tp..... :( jalan kat melaka ni tetiba je ada lobang, huh tobat aku nk pakai 17", tp... ni mcm ngah gatal2 tengok sportrim kt kdai :evil:


ahaa..taw pn..ehehehe..aku nk gi tgk sport rim gak ni..tp maybe 2 minggu lps raye kot..mcm x sempat je nk gi sblm raye..igt nk gi minggu ni, tgk2 bersepah email shoot aku hari nih..celaka punye colleague, backstab aku!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11120 by limiey
limiey replied the topic: Re: [Please POLL] 16" vs 17"

mn.afie wrote:

limiey wrote: aku mmg lebih kat 17" pn..just nak tanye opinion..so aku xkan rase menyesal kemudian hari..wakakakkaa..

bole jer pakai 17", aku pn mengidam gak nak pakai, tp..... :( jalan kat melaka ni tetiba je ada lobang, huh tobat aku nk pakai 17", tp... ni mcm ngah gatal2 tengok sportrim kt kdai :evil:


ahaa..taw pn..ehehehe..aku nk gi tgk sport rim gak ni..tp maybe 2 minggu lps raye kot..mcm x sempat je nk gi sblm raye..igt nk gi minggu ni, tgk2 bersepah email shoot aku hari nih..celaka punye colleague, backstab aku!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:


:evil: :evil: :evil: xkn lak 2mggu pas raya, hehehe ayat membakar ckt2 ni :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11121 by epit
epit replied the topic: Re: 16" vs 17"

mn.afie wrote: ahaa.. +1 to 16"..payah sbb xde function poll kat forum ni :P

btw epit, rim ko tu 16 ke 17?

sy pkai rim kecik ja 16" tapi lebar tyre 215
- tu la, x kan lepas raya kot bro hehehe :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.313 seconds