[Please POLL] 16" vs 17"

×

Poll:Rim 16\\\" atau 17\\\"

More
7 years 6 days ago #16838 by arfaie
Replied by arfaie on topic [Please POLL] 16" vs 17"
ttp 16 inci jgk bro :lol: tp design dia cantik, padan ngn persona

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 days ago #16860 by VortexElegance99
hehe..tp klu rim 2 ade 17 in punye..perghh..aku lh org pertama akn ambik..haha
:laugh: :laugh: harga pun mantap..ringan pulak tu B) B)

PE1336 Neo Elegance

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 days ago #16933 by mn.afie
Replied by mn.afie on topic [Please POLL] 16" vs 17"

epit wrote: X masuk bro, ikut kan nak buang terus, tapi x lawa nanti nmpak ruang kosong kat belakang tyre. Tapi masalah sagat settle kalau x de benda tu


aku nk buang gak blkg tuh..tp xtaw nk wat cmne..aku tgk ramai yg da lame buat jd berkarat, tu yg aku pk je cmne nk buat...

btw sape taw kat mane area kl/selangor yg bole buat cun n berpatutan? pricing brpe ye?

owh, cakap pasal plastik kat mudgard tu, aku punye da pecah da pn sebab kecelakaan Proton pasang absorber kete aku dengan melupakan 1 washer kat absorber sampai die terbojol kua kat blkg bonet..buahhhahah :silly:

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.557 seconds