[Please POLL] 16" vs 17"

×

Poll: Rim 16\\\" atau 17\\\"

More
5 years 11 months ago #16838 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: 16" vs 17"
ttp 16 inci jgk bro :lol: tp design dia cantik, padan ngn persona

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #16860 by VortexElegance99
VortexElegance99 replied the topic: Re: 16" vs 17"
hehe..tp klu rim 2 ade 17 in punye..perghh..aku lh org pertama akn ambik..haha
:laugh: :laugh: harga pun mantap..ringan pulak tu B) B)

PE1336 Neo Elegance

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #16933 by mn.afie
mn.afie replied the topic: Re: 16" vs 17"

epit wrote: X masuk bro, ikut kan nak buang terus, tapi x lawa nanti nmpak ruang kosong kat belakang tyre. Tapi masalah sagat settle kalau x de benda tu


aku nk buang gak blkg tuh..tp xtaw nk wat cmne..aku tgk ramai yg da lame buat jd berkarat, tu yg aku pk je cmne nk buat...

btw sape taw kat mane area kl/selangor yg bole buat cun n berpatutan? pricing brpe ye?

owh, cakap pasal plastik kat mudgard tu, aku punye da pecah da pn sebab kecelakaan Proton pasang absorber kete aku dengan melupakan 1 washer kat absorber sampai die terbojol kua kat blkg bonet..buahhhahah :silly:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.534 seconds