JENIS/MODEL dan COLOR sportrim mengikut color PE??

More
10 years 2 months ago #2274 by little_nicky
kalu 16 tak menarik jadik nye rim nieh...........kalu psg kat PE ko nampak mcm 15" jek.............kalu nak sarung 16" amik version 1 punye.............yg 2 piece allen key tu..............yg tu ok kalu nak sarung 16".............pakai tayar low profile skeet............kalu nak pakai rim nieh minimum masuk kat persona size 17"......max 18"..........

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #4190 by bobbypyan
Bro nak tanya...
1) super advan racing dgn sparco racing mana lg caya... Dua2 nampak sgt best

2) klau dia tulis crimson tu maknanye ori ke?
Cemana nk comfirm ori?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #4201 by little_nicky

bobbypyan wrote: Bro nak tanya...
1) super advan racing dgn sparco racing mana lg caya... Dua2 nampak sgt best

2) klau dia tulis crimson tu maknanye ori ke?
Cemana nk comfirm ori?


so far tak pernah jumpa lagi yokohama super advan racing nieh..............kalu ada pon jauh berbeza design dier dari yg yokohama pernah buat............kalu ko ckp mana yg lg caya tu................bergantung pada user yg nak pakai rim tu sendri.............kalu caya bagi dier..............caya la...............kalu tak caya tu tak lah.........

crimson tu bukan ke nama rim????sorry le..........aku pon nubies gak bab bab rim nieh...........

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago - 10 years 2 weeks ago #4203 by dausio
Super advan terbaik siot....hihihihi ......... baru Rare......huhuuhuh :laugh:

Attachments:
Last edit: 10 years 2 weeks ago by fakri.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #4206 by bobbypyan
Tak dpt kepastian crimson tu ape... Tp sy dah tgk habis2 rim tu... Nampak tulisan tu yg sy teruja nk tau amende

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #4228 by 4g9xtuner
perghhh

PPE0C 0498

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.745 seconds