Adjustable apa korang pakai ?

More
6 years 11 months ago #1790 by zulkefli
zulkefli created the topic: Adjustable apa korang pakai ?
salam/helo,


kongsikan idea korang pasal adjustable..sape2 yg dah pakai leh la cite2 sikit...

nk tau gak mana yg terbaik

TEIN x masuk dlm ini topik...hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1860 by eddy
eddy replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
cepat2 reply..
aku pun duk usyr adjustable gk skrg ni..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1878 by fakri
fakri replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
aku x pakai adjustable lagi. nak lenjan abes2an standard punya ni dulu sampai lemau. nanti berkira2 nak sumbat adjustable GAB. org kata mahal sbb die dah ada nama. kalu sumbat SUSTEC atau MINES separuh drpd harga GAB. tatau la camana die punya feel...

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


The following user(s) said Thank You: mamaty

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1900 by zulkefli
zulkefli replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
korang beli dulu..kalau ok...bgtau la..hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1957 by little_nicky
little_nicky replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
pakai je le yg standard...........

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1966 by deen
deen replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
ak prefer Malaysia made, HWL, GAB, ZERONE etc...kate product Msia XD

Whiskey Tango Whiskey Eight Zero Four Seven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1978 by little_nicky
little_nicky replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
yg standard pon made in malaysia gak..........huhuhuhuhuhuhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1979 by deen
deen replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
hahaha...kayaba ek..hmm ok la tapi tu bukan adjustable

Whiskey Tango Whiskey Eight Zero Four Seven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1986 by fakri
fakri replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

deen wrote: hahaha...kayaba ek..hmm ok la tapi tu bukan adjustable


kayaba tu absorber byk lah..

aku ingat nanti nak try p kedai RS-ONE Auto Parts lah. diorg ni dealer utama suspension GAB. rsone.com.my/GAB_Suspension.htm mana tau pegi sana bole dpt murah sbb trus dari dealer x melalui org tgh.. :blink:

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #2161 by horizon_elegance
horizon_elegance replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
code me the best price for GAB/HWL/MINES/D2....mana satu best dari segi comford/handling......:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #2934 by fakri
fakri replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

horizon_elegance wrote: code me the best price for GAB/HWL/MINES/D2....mana satu best dari segi comford/handling......:woohoo:


GAB ngan HWL dah tahap tinggi dah tu bro. MINES, D2, SUSTEC tu tahap rendah je..

anyway, aku baru pasang ARH Sustec. ok gak la. cuma tatau nak banding camana sbb x pernah pakai GAB/HWL lagi..

apepon bebudak drag sgt rekemen HWL, mahal sket la tapi

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #2980 by deen
deen replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

fakri wrote:

deen wrote: hahaha...kayaba ek..hmm ok la tapi tu bukan adjustable


kayaba tu absorber byk lah..

aku ingat nanti nak try p kedai RS-ONE Auto Parts lah. diorg ni dealer utama suspension GAB. rsone.com.my/GAB_Suspension.htm mana tau pegi sana bole dpt murah sbb trus dari dealer x melalui org tgh.. :blink:


brother fakri mane tau leh dapat harga club ke kan..leh ramai buat bulk order hehehe trimas presidente

Whiskey Tango Whiskey Eight Zero Four Seven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.308 seconds