Adjustable apa korang pakai ?

More
6 years 10 months ago #3223 by yEn
yEn replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
hi low-soft hard tu yang penting..

sebelum bli adjustable mau dok ushar yang tu dulu..

jangan main beli pasang ja..nanti menyesal plak nek keta macam nek keta lembu.. :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3484 by ridz
ridz replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
aku pakai adj Absober GAB hi lo...spring rate depan 6kg belakang 4kg...sesuai tuk family ride tak keras sangat tak lembut sangat...dah pakai 2 thn lebih...skrag dah sampai mase nak kena servis kot...masa pasang dulu rm 1500 siap pasang...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #4795 by fizee05
fizee05 replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
allo bro.. nk tny ckit... klu pki rim 16 ada sangkut2 x.........

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #4836 by dausio
dausio replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
pakai adjustble ACE performance je...dia siap tnya nk wat kereta cm mane..? Drag, Drift, Fmly.... malah siap timbang berat badan kita...tebaik dari ladang... :woohoo: :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #4838 by epit
epit replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

dausio wrote: pakai adjustble ACE performance je...dia siap tnya nk wat kereta cm mane..? Drag, Drift, Fmly.... malah siap timbang berat badan kita...tebaik dari ladang... :woohoo: :)

Harga nya bro? area mana bro beli?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #5601 by ewanukm
ewanukm replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
aku pakai adjustable spanar jek...hahahahhaha...



PE0263
Shah Alam //Kuala Terengganu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #5610 by nAkAtA_88
nAkAtA_88 replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
salam......
tmpang tnye.....
kalo adjustable sye dah berbnyi2.....
tu tndanye kne servis ke????

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #8644 by fatboyy86
fatboyy86 replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
nak pasang adjustable gak....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • phish
  • phish's Avatar
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • CharlieCharlieQueenPapaEcho437 reporting in!
More
6 years 4 months ago #8646 by phish
phish replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
adjustable standard woots :woohoo:

papa echo zero four three seven
charlie charlie quebec three seven eight niner
papa romeo india mike echo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #8652 by wvahitam
wvahitam replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
Aku nk tanye sket la pd korang2 ni.aku da rukar tayor size 215 45 17.tp absober ngn spring ori lg la.xusik apa lg.cume nampk tingi dan ms bwk xbrapa nk best.koner pon lari cket.ade org ckp turun cket kna lowerd.so,aku cdg nk bli spring jek.org kata gab ok.betol ke klu lowerd cket ok jadik nye?apa brand suai?kl kt ne ley dpt harga cun cket?tlg bg info.tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #8659 by nAkAtA_88
nAkAtA_88 replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
ntah la bro.....
aku angkt pon murhnye kat RAWANG......
tpi kalo nak pkai adjstble.....
ambk high low soft hard.....
tu mmg bgus la.....
ambk GAB dah ok.....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #8692 by epit
epit replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

wvahitam wrote: Aku nk tanye sket la pd korang2 ni.aku da rukar tayor size 215 45 17.tp absober ngn spring ori lg la.xusik apa lg.cume nampk tingi dan ms bwk xbrapa nk best.koner pon lari cket.ade org ckp turun cket kna lowerd.so,aku cdg nk bli spring jek.org kata gab ok.betol ke klu lowerd cket ok jadik nye?apa brand suai?kl kt ne ley dpt harga cun cket?tlg bg info.tq

Mula-mula rasa best bro, lama-lama akan rasa lembut kat absorber, sy dah try, jadi sy cadang baik bro terus tukar ke adjustable.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.272 seconds