Adjustable apa korang pakai ?

More
6 years 4 months ago #8695 by azeotrope
azeotrope replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

nAkAtA_88 wrote: salam......
tmpang tnye.....
kalo adjustable sye dah berbnyi2.....
tu tndanye kne servis ke????


bape lame dh pkai?
adj tu boleh service ke?
bkn sume bole service bro...

::: I has shift stick, Not afraid to use it!!! :::


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #8696 by medic_car
medic_car replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
ada aritu g jln2 kt kedai aksesori abang (brothers). ada mber kje sna. dia pun guna PE gk. dia suggest pkai adjs brand APM. rmai da pkai ktanya. dia pun tggu abih pantang bru nk pkai adj APM tu. harga dlm rm800++ jer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #8701 by nAkAtA_88
nAkAtA_88 replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
Mmmmm......sory to say la bro(bak kte ZIZAN-KL GANGSTER).....
hehehe.....bkan nak ckap pe la.....
brang2 kdai aksesori tuk cri brang aksesori je kot.....
kalo tuk perfomance car kne cri kdai yg btul2.....
kalo tak rugi wo nnt....
pkai skjap je dah jhnam.....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #8702 by epit
epit replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

medic_car wrote: ada aritu g jln2 kt kedai aksesori abang (brothers). ada mber kje sna. dia pun guna PE gk. dia suggest pkai adjs brand APM. rmai da pkai ktanya. dia pun tggu abih pantang bru nk pkai adj APM tu. harga dlm rm800++ jer.

Eh murah tu bro, mmg pomen SC Proton pon ada ckap, brand APM agak bagus jugak, sebab standard spring PE pon brand APM, Area mana tu bro? boleh bg detail lagi x? 800rm mmg murah kalau adjustable

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #8703 by epit
epit replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

nAkAtA_88 wrote: Mmmmm......sory to say la bro(bak kte ZIZAN-KL GANGSTER).....
hehehe.....bkan nak ckap pe la.....
brang2 kdai aksesori tuk cri brang aksesori je kot.....
kalo tuk perfomance car kne cri kdai yg btul2.....
kalo tak rugi wo nnt....
pkai skjap je dah jhnam.....

Ada betul jugak tu bro, salah satunya brand Mines huhu cepat leaking

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #10110 by zulkefli
zulkefli replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
eh aku xpenah dengar lg..sape ada gambarnya upload la sepam.. APM tu fully ke???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #10204 by arfaie
arfaie replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #10209 by Wan6753
Wan6753 replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
ni pendapat aku jela..
selain tgk harga, penting jgk tgk adjustable tu boleh diservice ke tak..
sbb klu xleh service, bile dh abis waranty period & dh start leaking..terpaksa la tukar baru..huhu
GAB hilo pun bleh dpt bwh rm900 ape? ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #10210 by Wan6753
Wan6753 replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

epit wrote:

wvahitam wrote: Aku nk tanye sket la pd korang2 ni.aku da rukar tayor size 215 45 17.tp absober ngn spring ori lg la.xusik apa lg.cume nampk tingi dan ms bwk xbrapa nk best.koner pon lari cket.ade org ckp turun cket kna lowerd.so,aku cdg nk bli spring jek.org kata gab ok.betol ke klu lowerd cket ok jadik nye?apa brand suai?kl kt ne ley dpt harga cun cket?tlg bg info.tq

Mula-mula rasa best bro, lama-lama akan rasa lembut kat absorber, sy dah try, jadi sy cadang baik bro terus tukar ke adjustable.


stuju ngan epit..bile dh pkai rim besar, elok pkai adjustable terus bro..sbb klu pkai lowerd spring ni..mmg nmpk smart tp mngkn akn de mslh sangkut plak..tp klu bro nak pkai lowered spring, better psg buffer pd spring, bg spring keras ckt ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #10211 by zulkefli
zulkefli replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
HWL pun dah ada hi low soft hard..nk beli ke x nk beli ke x?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #10235 by arfaie
arfaie replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?
bumpy tak guna adjustable ni?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #10297 by azeotrope
azeotrope replied the topic: Adjustable apa korang pakai ?

zulkefli wrote: HWL pun dah ada hi low soft hard..nk beli ke x nk beli ke x?


HWL hi-lo pn sedap...
dlu pkai kt wira...
tp mmg sacrifice comfort abis la..
tp korner mmg best...

::: I has shift stick, Not afraid to use it!!! :::


Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.296 seconds