Brake pads...

More
5 years 8 months ago #19350 by syluqman
syluqman created the topic: Brake pads...
my car is heading 45k km... the front brake start noisy. the service advisor advise me to use bosch brand. same with the current one. its costs me about rm300++. any idea from the members? maybe you guys got any special offer or some advice of the brands... :unsure:

Luqman al-Yahya

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #19354 by ryck
ryck replied the topic: Re: Brake pads...
try pkai Bendix Metal King..harga dalam rm120...kualiti memang baik...barang leh cari kat kedai sparepart atau kt mudah.com..
The following user(s) said Thank You: syluqman

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #19728 by wan3076
wan3076 replied the topic: Re: Brake pads...
i advise to change ur brake pads using bosch or bendix but not the same model as original one..bendix metal king or titanium is 1 of the examle.. more bite than original 1..

if u buy from sparepart shop or anywhere outside the service centre, it can save u a lot..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #21565 by Zuhan
Zuhan replied the topic: Re: Brake pads...
Dulu guna brake pad bosch rasa mcm tak lekat bila nak berhenti :( . Lepas tu habuk brake banyak lekat pada RIM comot betul. Sekarang dh bertukar pada brake pad jenama BENDIX General CT - RM95 rasa selesa masa berhenti, yang paling best RIM dah tak comot lagi.... :)


Attachments:
The following user(s) said Thank You: Are Din

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #21574 by personaEL
personaEL replied the topic: Re: Brake pads...

Zuhan wrote: Dulu guna brake pad bosch rasa mcm tak lekat bila nak berhenti :( . Lepas tu habuk brake banyak lekat pada RIM comot betul. Sekarang dh bertukar pada brake pad jenama BENDIX General CT - RM95 rasa selesa masa berhenti, yang paling best RIM dah tak comot lagi.... :)



thx for info..nmpknye sy pn nk tkar brake jenis ni.. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #24742 by msuhairi81
msuhairi81 replied the topic: Re: Brake pads...
mana nak dapat brake pad ni

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.788 seconds