5 studs @ knuckle

More
8 years 3 months ago #21247 by raksasa
5 studs @ knuckle was created by raksasa
selalunya orang custom jer kat kat hub lama tapi ada ke yang halfcut punya yang plug & play...bagi review @ cadangan sepatah dua ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #21253 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: 5 studs @ knuckle
nk pakai rim bmw ke? hihi :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #21275 by raksasa
Replied by raksasa on topic Re: 5 studs @ knuckle
pikir tu nak pakai rim exora takpun preve jer....:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #21295 by zydy
Replied by zydy on topic Re: 5 studs @ knuckle

raksasa wrote: selalunya orang custom jer kat kat hub lama tapi ada ke yang halfcut punya yang plug & play...bagi review @ cadangan sepatah dua ;)


aku pun duk usha2 tgk,rasanya bleh masuk yang evo 4 ke atas punya,tak pun yang exora punya,teringin jgk,dapat pakai rim yang cantik2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #21399 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: 5 studs @ knuckle
halfcut ada..tapi bab plug n play tu aku tak pasti..sebab selalu tgk kena wat keja2 welding jugak skit2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #21496 by ZacK_Ls
Replied by ZacK_Ls on topic Re: 5 studs @ knuckle
kalau pakai fto pnp ja bro..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 weeks ago #22344 by raksasa
Replied by raksasa on topic Re: 5 studs @ knuckle
1 lagi nak tanya..soalan yang selalu ditanya iaitu adjustable absorber..tapi selalunya yang barulah..kawe nak tanya yang halfcut..model mitsubishi mana yang boleh pnp terus ke PE?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 weeks ago #22345 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Re: 5 studs @ knuckle
bukan ke ada jual spacer 5 lug yg plug dgn hub atau disc 4 lug? pernah baca sal benda ni kat forum lain..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 weeks ago #22349 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Re: 5 studs @ knuckle
Mmg ada bro....tpi bnde tu sbnarnye tak standard....
Dua org mmbe aku pkai bnde nie kat kete waja....
Dua2 bli kat kdai yg sama....tpi yg sorg nie psang tak de mslah....
Yg sorg lg psang time laju die kte goyang....
Ikut luck la....kalo dpat yg ok mmg cntik....
Kalo nak yg btul2 best kne custom spacer tu.....

garson.junior@gmail.com
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 weeks ago #22363 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Re: 5 studs @ knuckle

nAkAtA_88 wrote: Mmg ada bro....tpi bnde tu sbnarnye tak standard....
Dua org mmbe aku pkai bnde nie kat kete waja....
Dua2 bli kat kdai yg sama....tpi yg sorg nie psang tak de mslah....
Yg sorg lg psang time laju die kte goyang....
Ikut luck la....kalo dpat yg ok mmg cntik....
Kalo nak yg btul2 best kne custom spacer tu.....


Agreed.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.466 seconds