Kenapa Tayar Saya Jadi Camni

More
4 years 8 months ago - 4 years 8 months ago #24031 by JibekDaGreat
JibekDaGreat created the topic: Kenapa Tayar Saya Jadi Camni
Salam warga ppeoc.,saya cuma nak tanye.,kenapa tayar saya jadi camni ek.,die botak sebelah luar je yg sebelah kiri.,yg sebelah kanan ok jela pulak.,ade tak otai2 kat sini yg pernah alami macam ni atau tahu kenapa jadi camni.,harap ada yg boleh membantu.,ni gambar condition tayar tu..




Attachments:
Last Edit: 4 years 8 months ago by fakri.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #24032 by wolverineblues84
wolverineblues84 replied the topic: Re: Kenapa Tayar Saya Jadi Camni
da check enlimen ke bro? chamber lari kot..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #24034 by JibekDaGreat
JibekDaGreat replied the topic: Re: Kenapa Tayar Saya Jadi Camni

wolverineblues84 wrote: da check enlimen ke bro? chamber lari kot..


hmm ok.,saya blom check lg allignment .,tapi tayar yg kiri tu selalu rasa macam kurang angin.,mungkin sebab tu ke tayar tu makan sebelah luar je..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #24038 by horizon_elegance
horizon_elegance replied the topic: Re: Kenapa Tayar Saya Jadi Camni
Chamber atau absorber rosak pun sama jugak...kalau absorber rosak tayar kan jadi mcm bukit bukit...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #24041 by JibekDaGreat
JibekDaGreat replied the topic: Re: Kenapa Tayar Saya Jadi Camni

horizon_elegance wrote: Chamber atau absorber rosak pun sama jugak...kalau absorber rosak tayar kan jadi mcm bukit bukit...


ok.,maksud bro tayar akan ade benjol2 ke?n then camne nak tau abs rosak bro..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #24204 by horizon_elegance
horizon_elegance replied the topic: Re: Kenapa Tayar Saya Jadi Camni

JibekDaGreat wrote:

horizon_elegance wrote: Chamber atau absorber rosak pun sama jugak...kalau absorber rosak tayar kan jadi mcm bukit bukit...


ok.,maksud bro tayar akan ade benjol2 ke?n then camne nak tau abs rosak bro..


Kalau absorber rosak tayar akan haus belah dalam jadi bukit2...ada bunyi kasar bile drive...kalau alignment lari tayar akan makan belah dlm/luar tapi makan rata jer tak akan jadi mcm bukit2...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #24215 by JibekDaGreat
JibekDaGreat replied the topic: Re: Kenapa Tayar Saya Jadi Camni
mungkinla betul gak kata bro tu sebab saya rasa pon cam alignment tak ok dah..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.264 seconds