absorber depan kanan bunyi metal

More
3 years 3 months ago #24660 by saravanan_so
saravanan_so created the topic: absorber depan kanan bunyi metal
Hisemua... I sara dari setia alam... saya beli PE thn lepas feb... and sejak beli lagi absorber depan belah kanan asyik bunyi bila bwk keta bru nak gerak... kalao jkln x rata.. hampeh..lagi teruk..(kirook kraakkkk)... bwk SC kat glenmarie, diorang cek absorber and entah apa diorang bt, bunyi tu dh hilang.. fuyyy... lega rasany... tp x lme.. lepas seminggu dh mula blk.. servis kedua pegi lag.. diornag cek , dan ckp under carriage longgar and dah fix and shud be ok now... mcm biasa, lps 2 minggu start blk... bwk servis ke 3, i dah lps keta utuk 3 hari, diorang kate nak cek complete, lps 3 hari mse i gi ambik, diorang ckp, no any fault, semua ok.. mungkin jalan yg i lalu tu trk sgt..(mmg jwpn yang mmg xle terima). i dah frust and no more going ter... ade x brader2 kat sni yg pernah face mslh ni? apa solution ni ye??? kalao g kedai kat luar mahal ke? thx... (sorry cite panjang sgt.. i tension nie.. :) )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #24674 by irrahady
irrahady replied the topic: absorber depan kanan bunyi metal
ok sara... saya dah fowedkan masalah awak ni ke group facebook central..bolehlah rujuk situ nanti atau saya akan bantu copypaste je nanti hehehe

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 months ago - 3 years 2 months ago #24676 by irrahady
irrahady replied the topic: absorber depan kanan bunyi metal
Ini feedback yg kita dpt...moga dpt membantu










PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last Edit: 3 years 2 months ago by fakri.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.485 seconds