absorber depan kanan bunyi metal (kiroook kraaakkk......)

More
3 years 3 months ago #24661 by saravanan_so
saravanan_so created the topic: absorber depan kanan bunyi metal (kiroook kraaakkk......)
Hisemua... I sara dari setia alam... saya beli PE thn lepas feb... and sejak beli lagi absorber depan belah kanan asyik bunyi bila bwk keta bru nak gerak... kalao jkln x rata.. hampeh..lagi teruk..(kirook kraakkkk)... bwk SC kat glenmarie, diorang cek absorber and entah apa diorang bt, bunyi tu dh hilang.. fuyyy... lega rasany... tp x lme.. lepas seminggu dh mula blk.. servis kedua pegi lag.. diornag cek , dan ckp under carriage longgar and dah fix and shud be ok now... mcm biasa, lps 2 minggu start blk... bwk servis ke 3, i dah lps keta utuk 3 hari, diorang kate nak cek complete, lps 3 hari mse i gi ambik, diorang ckp, no any fault, semua ok.. mungkin jalan yg i lalu tu trk sgt..(mmg jwpn yang mmg xle terima). i dah frust and no more going ter... ade x brader2 kat sni yg pernah face mslh ni? apa solution ni ye??? kalao g kedai kat luar mahal ke? thx... (sorry cite panjang sgt.. i tension nie.. :) )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.179 seconds