Salam Suai Kenai kepada SEMUA

More
8 years 5 months ago - 8 years 2 months ago #19637 by izfa3229
Salam perkenalan dan ukhwah kepada semua otai2 kat kelab ni...
Saya orang baru yang baru angkut PE...nak belaja n tahu byk lagi tentang PE nie..hope semua membantu :)

NAMA : Izzat Mohd Sani

PEKERJAAN : Guru

MODEL : Elegance M-Line 1.6 / 3229

NO. AHLI PE ANDA : PE1567

WARNA KERETA : chiffon green

LOKASI : Penang / Manjung, Perak

DARI MANA TAHU PPEOC : encik google dan tuan facebook

*updated 2 Julai - dah ada no ID :laugh:
Last edit: 8 years 2 months ago by izfa3229.
The following user(s) said Thank You: despajero

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #19640 by limiey
salam perkenalan dan slamat pagi cikgu....... ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #19642 by adzmiration
Salam kenal cikgu Izzat....

;)

kaler kereta sama la...hehehe

[PE Green Goblin]

~ Negeri Bawah Bayu ~

~ Malaysian ~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #19647 by nAkAtA_88

izfa3229 wrote: Salam perkenalan dan ukhwah kepada semua otai2 kat kelab ni...
Saya orang baru yang baru angkut PE...nak belaja n tahu byk lagi tentang PE nie..hope semua membantu :)

NAMA : Izzat Mohd Sani

PEKERJAAN : Guru

MODEL : Elegance M-Line 1.6 / 3229

NO. AHLI PE ANDA : n/a

WARNA KERETA : chiffon green

LOKASI : Penang / Manjung, Perak

DARI MANA TAHU PPEOC : encik google dan tuan facebook


Welcome to the club bro....
aktif2 kan la dri anda ngan PPEOC ye.....
Slam dri nAkAtA_88....

garson.junior@gmail.com
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago - 8 years 5 months ago #19648 by izfa3229
salam perkenalan semua
Last edit: 8 years 5 months ago by izfa3229.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago - 8 years 5 months ago #19649 by izfa3229
hope kat dalam ni dapat berkongsi idea dan komen yang bernas dan merapatkan ukhwah sesama kita...sokong la PE!! :ohmy:
Last edit: 8 years 5 months ago by izfa3229.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #19650 by izfa3229

limiey wrote: salam perkenalan dan slamat pagi cikgu....... ;)


salam perkenalan juga buat anda di sana :laugh:
selamat pagi juge, excited gile ni masuk PPEOC nie hahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #19652 by izfa3229

adzmiration wrote: Salam kenal cikgu Izzat....

;)

kaler kereta sama la...hehehe


:laugh: salam kenal juge .. aah la same...chiffon green tetap di hati...sejuk je mata memandang kan...hihihi...cantek2 :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #19653 by izfa3229

nAkAtA_88 wrote:

izfa3229 wrote: Salam perkenalan dan ukhwah kepada semua otai2 kat kelab ni...
Saya orang baru yang baru angkut PE...nak belaja n tahu byk lagi tentang PE nie..hope semua membantu :)

NAMA : Izzat Mohd Sani

PEKERJAAN : Guru

MODEL : Elegance M-Line 1.6 / 3229

NO. AHLI PE ANDA : n/a

WARNA KERETA : chiffon green

LOKASI : Penang / Manjung, Perak

DARI MANA TAHU PPEOC : encik google dan tuan facebook


Welcome to the club bro....
aktif2 kan la dri anda ngan PPEOC ye.....
Slam dri nAkAtA_88....


thanks nakata 88...insyaAllah akan mengaktifkan diri jika tiada halangan dan lapang pasti menjenguk ke page ni...welcome to da club!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #19742 by en_asruL
ya salam perkenalan cekgu izzat..apa no keta bro?

PE1234~nombor bertuahnyaaa...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #19749 by izfa3229

en_asruL wrote: ya salam perkenalan cekgu izzat..apa no keta bro?


salam2...salam perkenalan...no 3229 bro...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #19797 by despajero
Terima Kasih kerana telah berjaya menemui kami disini Cikgu Izzat Mohd Sani aka izfa3229....
Terima kasih atas intro Salam Perkenalan ini...syabas!
Selamat datang ke PPEOC...Salam Perkenalan dari saya pemilik PE Puteh dr Kajang...
Marilah kita memeriahkan forum ini dan turuti segala aktiviti...selamat berforum....peace!

izfa3229 wrote: Salam perkenalan dan ukhwah kepada semua otai2 kat kelab ni...
Saya orang baru yang baru angkut PE...nak belaja n tahu byk lagi tentang PE nie..hope semua membantu :)
NAMA : Izzat Mohd Sani
PEKERJAAN : Guru
MODEL : Elegance M-Line 1.6 / 3229
NO. AHLI PE ANDA : n/a
WARNA KERETA : chiffon green
LOKASI : Penang / Manjung, Perak
DARI MANA TAHU PPEOC : encik google dan tuan facebook


PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.256 seconds