salam perkenalan PPEOC

More
6 years 2 months ago #21375 by zamikwang
Salam perkenalan dari saya seperti maklumat dibawah :-

NAMA : Mohd Azami Jamaluddin

PEKERJAAN : Tour Executive (Travel Agency)

NO. PENDAFTARAN KERETA : WWL 5835

NO. AHLI PE ANDA : PE ???? ( Jika DAH mendaftar sila masukkan ID sini, tapi jika BELUM letak PE XXXX shj. Untuk Pendaftaran sila rujuk SINI )

WARNA KERETA : Brown

LOKASI : Puchong

DARI MANA TAHU PPEOC : Internet


Saya sedang mencari Bumber Persona Elegant (depan) (brown color)...jika ada diantara ahli2 PPEOC yang ingin jual/let go bumper, minta PM @ text me ya..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #21376 by hakiem4468
Replied by hakiem4468 on topic salam perkenalan PPEOC

zamikwang wrote: Salam perkenalan dari saya seperti maklumat dibawah :-

NAMA : Mohd Azami Jamaluddin

PEKERJAAN : Tour Executive (Travel Agency)

NO. PENDAFTARAN KERETA : WWL 5835

NO. AHLI PE ANDA : PE ???? ( Jika DAH mendaftar sila masukkan ID sini, tapi jika BELUM letak PE XXXX shj. Untuk Pendaftaran sila rujuk SINI )

WARNA KERETA : Brown

LOKASI : Puchong

DARI MANA TAHU PPEOC : Internet


Saya sedang mencari Bumber Persona Elegant (depan) (brown color)...jika ada diantara ahli2 PPEOC yang ingin jual/let go bumper, minta PM @ text me ya..

Welkam bro... puchong area mana tu? aku kat bdr puteri ni.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #21378 by zamikwang
Replied by zamikwang on topic salam perkenalan PPEOC
salam hakiem, tinggal di puchong kinrara..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #21380 by hakiem4468
Replied by hakiem4468 on topic salam perkenalan PPEOC

zamikwang wrote: salam hakiem, tinggal di puchong kinrara..

Owh... KL biasa bdk2 ni lepak kat ampang park a.k.a zoezen, kalo ko gi memalam ada lampu bebanyak tu kat parking keta tu yelatu.. borang kena isi dan submit, dgn bayaran RM20. Dh dapat no. ID barulah jadik ahli rasmi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #21409 by Ridzs Wan
Replied by Ridzs Wan on topic salam perkenalan PPEOC
Salam kenal2 bro azami..
..ridzs wan dr rawang B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #21412 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic salam perkenalan PPEOC

zamikwang wrote: Salam perkenalan dari saya seperti maklumat dibawah :-

NAMA : Mohd Azami Jamaluddin

PEKERJAAN : Tour Executive (Travel Agency)

NO. PENDAFTARAN KERETA : WWL 5835

NO. AHLI PE ANDA : PE ???? ( Jika DAH mendaftar sila masukkan ID sini, tapi jika BELUM letak PE XXXX shj. Untuk Pendaftaran sila rujuk SINI )

WARNA KERETA : Brown

LOKASI : Puchong

DARI MANA TAHU PPEOC : Internet


Saya sedang mencari Bumber Persona Elegant (depan) (brown color)...jika ada diantara ahli2 PPEOC yang ingin jual/let go bumper, minta PM @ text me ya..


Welcome to the club bro....
aktif2 kan la dri anda ngan PPEOC ye.....
Slam dri nAkAtA_88....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #21413 by hooh
Replied by hooh on topic salam perkenalan PPEOC
Salam azami... welcome.
The following user(s) said Thank You: UNCLEYAM1454

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #21580 by despajero
Replied by despajero on topic salam perkenalan PPEOC
Salam bro...Selamat datang ke PPEOC....dan salam perkenalan dr PE Putih dr Kajang...Peace!

Nak join aktiviti Central Crew (KL, Selangor, Negeri Sembilan) sila lawati www.facebook.com/home.php?sk=group_159772757380581

Nak respon cepat pasal bumper...lawati lah FB Central Crew tu

-des-

zamikwang wrote: Salam perkenalan dari saya seperti maklumat dibawah :-
NAMA : Mohd Azami Jamaluddin
PEKERJAAN : Tour Executive (Travel Agency)
NO. PENDAFTARAN KERETA : WWL 5835
NO. AHLI PE ANDA : PE ???? ( Jika DAH mendaftar sila masukkan ID sini, tapi jika BELUM letak PE XXXX shj. Untuk Pendaftaran sila rujuk SINI )
WARNA KERETA : Brown
LOKASI : Puchong
DARI MANA TAHU PPEOC : Internet

Saya sedang mencari Bumber Persona Elegant (depan) (brown color)...jika ada diantara ahli2 PPEOC yang ingin jual/let go bumper, minta PM @ text me ya..


PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #21631 by fateh
Replied by fateh on topic salam perkenalan PPEOC
..hye...Salam perkenalan dari nubis x seberapa... :laugh:
...Jom kita pakat2 aktifkan diri...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.390 seconds