SALAM BERKENAL KENALAN

More
6 years 1 month ago - 6 years 1 month ago #21728 by blackkatalia
Salam kpd semua warga PPEOC...

Saya org baru kat sini.., kalau ada apa yg salah ka tak bropa nak betoi ka... tolong ejas bagi betoi balik sat...

kalau jumpa... tegoq-tegoq la...

Nama : sham

nama kat mana-man forum : blackkatalia

*ada yg panggey sham ada juga yg panggey black

kerja : along

tau mana pasai PPEOC : dah beli PE jadi search dlm intenet pasai PE terutamanya FC dia...hehehe...tu yg jumpa PPEOC nih....

umuq : masih muda lagi

tempat tinggai : bukit pinang, 06200 alor setaq, kedah

status kawin ka dak : dah kawin, 2 org

anak : 3 org puteri

no. talipon : 019 5255 322

makanan hat suka : asaikan halai (kambing panggang, chicken rice, ayaq suam & ayaq hat masam2)

kegemaran : dibelanja makan...(harap-harap kalau ada yg suka ka tak suka belanja org makan ka... jgn segan jgn malu-malu, call saja aku utk membelanjakan aku makan) :)

no kereta : KDF6987
Kaler : Tranquillity Black
tarikh miliki kereta : 19 Jun 2012

sebab beli kereta PE : sebelom tu dah booking FLX. lepas saleman call habaq kata FLX dah sampai, teruih pi bayar 42.4k kat saleman tu atas kereta FLX, malam tu isteri telah cuba mengcucuk jarumnya, cuba mempengaruhi aku & :woohoo: merasuah aku agar aku berubah pikiran utk kansel beli FLX tukaq beli PE...,pagi esoknya sebelom saleman tu pi JPJ utk register kereta FLX tu...aku bawa duit lagi 2k pi kat saleman tu habaq kata tak jadi FLX tukaq pi PE... kena tunggu la pulak pasai kereta tu tak ada stok kaler Tranquillity Black. pas 5 hari baru kereta PE tu sampai... kalau boleh memang nak PE auto pasai sebelom nih pon dok pakai wira auto tapi apakan daya duit ada setakat manual saja.... ITULAH KISAHNYA

sekian, harap maklum.

saya yang baru nak ambik tau,


...........................................
(sham blackkatalia)
Last edit: 6 years 1 month ago by blackkatalia.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #21732 by Ridzs Wan
Replied by Ridzs Wan on topic SALAM BERKENAL KENALAN
Salam kenai2 bro sham..
pergh! hang pnyer crite mmg mnarik n detail..
..ridzs wan dr rawang B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #21740 by ZacK_Ls
Replied by ZacK_Ls on topic SALAM BERKENAL KENALAN
welkam bro..
perghh..bayar cash... keja along mesti masyukk.. :sick:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #21863 by R3999
Replied by R3999 on topic SALAM BERKENAL KENALAN
Duit banyak hang syam noooo... Tu tegha bwk anak bini p stadium... :p

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 weeks ago #21889 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic SALAM BERKENAL KENALAN
Welcome.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 weeks ago #22026 by despajero
Replied by despajero on topic SALAM BERKENAL KENALAN
Wah bagu Sham....lengakap sungguh salam perkenalan hang...

Selamat datang ke PPEOC....dan salam perkenalan dr PE Putih dr Kajang...Peace!

Nak join xtvt Nothern Crew (Perlis, Kedah, Penang, Perak) sila lawati http://www.facebook.com/home.php?sk=group_143831235682233

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
The following user(s) said Thank You: blackkatalia

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #22129 by jackall
Replied by jackall on topic SALAM BERKENAL KENALAN
lama tak menaip.. selamat berkenalan bro...
The following user(s) said Thank You: blackkatalia

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 days ago #22220 by despajero
Replied by despajero on topic SALAM BERKENAL KENALAN
Jika anda ingin mengetahui Bagaimana Cara-cara Mendaftar dengan PPEOCM serta ingin mengetahui aktiviti rakan2 PPEOCM yg berdekatan dgn anda, sila klik disini --> Pendaftaran Ahli

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.334 seconds