ANY IDEA ...

More
7 years 11 months ago #12912 by danielhazmin
ANY IDEA ... was created by danielhazmin
Assalamualaikum
Disini aku nak mintak pendapat dari koranglah , aku sebenarnye nak buat satu aktiviti..tapi aku tak tahu sangat macam mana aktiviti itu boleh merapatkan silaratulrahim antara kita semua,so harap korang boleh bantu aku ..(aku first time pegang SL Melaka ..so dalam proses belajar :D) ..

Dalam masa ituk jugak , kita boleh naik name Club PPEOC kite ..sambil menyelam minum air ^_^..,Kalau boleh, aku nak buat first aktiviti nie kat Melaka..Sesiapa yang duduk melaka nie..boleh suggest kat aku , location yang sesuai tuk lakukan aktiviti kite .. okeh ... (maaflah ..lahir jew kat melaka..tapi tak tahu sangat location melaka)..

Ok .. Salam 1 PPEOC .

PE 745 - NCN 240

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #12943 by fateh
Replied by fateh on topic ANY IDEA ...

danielhazmin wrote: Assalamualaikum
Disini aku nak mintak pendapat dari koranglah , aku sebenarnye nak buat satu aktiviti..tapi aku tak tahu sangat macam mana aktiviti itu boleh merapatkan silaratulrahim antara kita semua,so harap korang boleh bantu aku ..(aku first time pegang SL Melaka ..so dalam proses belajar :D) ..

Dalam masa ituk jugak , kita boleh naik name Club PPEOC kite ..sambil menyelam minum air ^_^..,Kalau boleh, aku nak buat first aktiviti nie kat Melaka..Sesiapa yang duduk melaka nie..boleh suggest kat aku , location yang sesuai tuk lakukan aktiviti kite .. okeh ... (maaflah ..lahir jew kat melaka..tapi tak tahu sangat location melaka)..

Ok .. Salam 1 PPEOC .


Salam bro, pada aku, baik ko wat TT biasa2 dulu, kenal2 ngan krew melaka, pas2 bila dh ramai ngan kenal krew ko, baru ko wat TT yg ade aktiviti, cmni baru senang ko nk uruskan ngan krew melaka nk join... lg satu TT jgn trlalu kerap sbbnya krew akan mudah bosan, sbb berlainan keje, pas2 variasi kan tmpat TT tu diadakan, jgn 1 tempat je..

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #12961 by despajero
Replied by despajero on topic ANY IDEA ...
hehehe...sambil TT...buat acara pasang Stiker mcm kat central wat... :)

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #12964 by Seyha
Replied by Seyha on topic ANY IDEA ...

despajero wrote: hehehe...sambil TT...buat acara pasang Stiker mcm kat central wat... :)


SALAM... nak menyampuk jap.. betOl2.. mcm central buat.. sambil ber TT sambil memasang sticker dan berjimba heheee~ :P

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #12965 by limiey
Replied by limiey on topic ANY IDEA ...

despajero wrote: hehehe...sambil TT...buat acara pasang Stiker mcm kat central wat... :)


haa btl2 pe puteh kte pn lm ada stiker g nih.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #12967 by danielhazmin
Replied by danielhazmin on topic ANY IDEA ...
ORAIT .. TQ FOR SUGGESTION ..

dalam perancangan yerk memang buat biasa2 dulu .. insyallah selepas MEGA TT EASTERN nanti ..aku buat ngeteh ...aktiviti macam nie, bukan senang nak buat , lagi2 aku nie yang tak tahu pape ..haha ...

Aktiviti yang aku maksudkan nie, untuk perancangan masa akan datang nanti ... ok ...

PE 745 - NCN 240

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #12969 by Eyjat
Replied by Eyjat on topic ANY IDEA ...
BBQ....

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #12975 by fateh
Replied by fateh on topic ANY IDEA ...
bro ngan sis sekalian... wat TT ikut identiti kita sendiri jgn trlalu ikut central.. central dh trlalu ramai krew kt sana, sbb tu tiap2 minggu ber TT pun xde masalah, kita ni dlm southern, kekalkan tradisi southern, biar krew x ramai janji kita kenal rapat semua krew kita... jangan mgharapkan event TT yg gah dlm masa trdekat ni, korg br bermula balik.. slow2 kayuh... aku tau ramai yg pasti pernah ikut TT central wat pasti aggap mcm2 tntg aku ckp ni.. terpulang lh... skdr nasihat dr nubis...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #13943 by amierJLQ
Replied by amierJLQ on topic ANY IDEA ...
terbaik la pandangan dari fateh,...sesi beramah mesra dulu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #14106 by eyeme khalid
Replied by eyeme khalid on topic ANY IDEA ...

danielhazmin wrote: ORAIT .. TQ FOR SUGGESTION ..

dalam perancangan yerk memang buat biasa2 dulu .. insyallah selepas MEGA TT EASTERN nanti ..aku buat ngeteh ...aktiviti macam nie, bukan senang nak buat , lagi2 aku nie yang tak tahu pape ..haha ...

Aktiviti yang aku maksudkan nie, untuk perancangan masa akan datang nanti ... ok ...


Daniel..
ape kate masa TT tu ko mnta pndangan ahli2 utk bg pndpat tntang aktviti..
msti byk idea.. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #14447 by fateh
Replied by fateh on topic ANY IDEA ...
yup. itulah yg sebaiknye... :cheer:

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.374 seconds