(wts)steering gen2 cps -full leather original

More
7 years 11 months ago #2991 by mohdhamdi
salam satu malaysia

saya ada beberapa unit steering gen2 cps untuk di let go kan

barang baru original dari proton...(full leather)

pemasangan boleh dilakukan dimana servis centre dgn harga yang berpatutan..

harga club PPEOC: rm 280 boleh nego sikit

penghantaran area lembah klang percuma

terima kasih


Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #3004 by arfaie
mcm salah section jer ni :P

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #3016 by mohdhamdi

arfaie wrote: mcm salah section jer ni :P


salah ker bos....i am sorry

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3049 by niccinixcol
moderator remove diz thread to WTS tq! :angry:

Respect Racing Rules

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3062 by arfaie
aku xleh movekan..tp sblm tu, nk tanya..cikgu, stereng ni kalau masuk kt bline, airbag ngan radio button leh remove tak?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3078 by niccinixcol
erkk nape nak remove....best ape menatang tu..keh3x :S

Respect Racing Rules

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3107 by arfaie
b lune mana ada sensor utk airbag, wayar utk radio buton pun xder

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3132 by niccinixcol

arfaie wrote: b lune mana ada sensor utk airbag, wayar utk radio buton pun xder


kasi bikin la bang..kih3x..nothing imposible maa..keh3x :whistle: :whistle:

Respect Racing Rules

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3155 by arfaie
wayar tu posibble kalau ada socket dia..tp airbag tu, immposibble

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3166 by niccinixcol
pegi tnye proton...die leh tlg jawab dgn tepat...kih3x

Respect Racing Rules

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3188 by arfaie
aku pernah bukak stereng b line..mmg ada ring ngn socket..tp kena dptkan wayar dari HU utk ke stereng..cover siap ngan button tu ada org jual dlm mudah..kalau ada wayar tu, mmg aku dah buat dah

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #3298 by niccinixcol

arfaie wrote: aku pernah bukak stereng b line..mmg ada ring ngn socket..tp kena dptkan wayar dari HU utk ke stereng..cover siap ngan button tu ada org jual dlm mudah..kalau ada wayar tu, mmg aku dah buat dah



chaiyok2..usaha tangga kejayaan..kih3x!

Respect Racing Rules

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.296 seconds