(wts)steering gen2 cps -full leather original

More
6 years 9 months ago #3898 by Jeffrc
Jeffrc replied the topic: Re: (wts)steering gen2 cps -full leather original
Bro steering ada lagi tak? boleh bagi contact no?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #3938 by mohdhamdi
mohdhamdi replied the topic: Re: (wts)steering gen2 cps -full leather original
thank to jeff.......barang masih ada lagi.....cepat2 sementara stok masih ada

bagi yang b line...airbag dan tuning radio mmg tak leh function....kena beli harnest dia...beratus jugak tue

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #3966 by 4g9xtuner
4g9xtuner replied the topic: Re: (wts)steering gen2 cps -full leather original
lawanya

PPE0C 0498

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago - 6 years 9 months ago #4008 by Jeffrc
Jeffrc replied the topic: Re: (wts)steering gen2 cps -full leather original

mohdhamdi wrote: thank to jeff.......barang masih ada lagi.....cepat2 sementara stok masih ada


Kepada member2 yang cari stereng gen2 CPS (Kulit) saya syorkan dapatkan daripada Cikgu Hamdi kita ni, memang steering barumacam keluar dari kedai, siap ada pembalut cover lagi dari proton. Saya dah pasang pon, Thanks cikgu kerana jual barang yang baik dan berpatutan.:)
Last Edit: 6 years 9 months ago by Jeffrc.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #5631 by Van87
Van87 replied the topic: Re: (wts)steering gen2 cps -full leather original
masuk b-line...add barang ade jual skli x?.....harnest tu...brp rege....tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #6122 by khibrahi
khibrahi replied the topic: Re: (wts)steering gen2 cps -full leather original
Hi. kat mana boleh pasang stering nie. Ade workshop boleh recomend kat lembah klang.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 2 weeks ago #24946 by Ray
Ray replied the topic: (wts)steering gen2 cps -full leather original
Bro steering ni boleh ada stock lg x?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.256 seconds