PROTON PERSONA ELEGANCE AIRMASTER BODYKIT

More
7 years 9 months ago #7033 by oman
TRD V3 layang2 ade la..
aku br pasang spoiler R3 siap pasang cat rm200..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #7111 by azeotrope

oman wrote: TRD V3 layang2 ade la..
aku br pasang spoiler R3 siap pasang cat rm200..


R3 200.. kalo TRD lak?
TRD ade brake light...

::: I has shift stick, Not afraid to use it!!! :::


Please Log in to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #7127 by oman
TRD 200 gak...xtaula ade lmpu ke x..
kaler pn ok sama ekut cod warna kete.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #8613 by p0kcik cHels
perh menarik cun bro.. ;)

:woohoo: Aku Hanya P0kcik :woohoo:
..-'AHP 8922 SAPE PUNYE'-..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #13179 by Man
cantik sungguh...xde ke yg murah sikit?
hahahahaha... www.ppeoc.my/components/com_kunena/templ...oticons/laughing.png

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #14449 by hakiem4468
Nak tanya.... material FRC untuk spoiler ni tahan berapa lama? ada sesetengah spoiler akan timbul bintik2 bila dh 2 3 tahun pakai.. Lagi satu, kalo spoiler R3 la, kat AirMstr ni takda ke yg siap cat punya? lagipun kaler std lagi. So, maknanya dtg jer sana trus plug n play laa..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #14451 by rk85
yang standard mcm HLINE punya bape RM? :blush:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #15830 by hakiem4468
Tgh ari sempat gi AMaster jap... yg spoiler macam model R3 tu boleh tahan gak rege. RM250 siap cat, bayar deposit, sok siap.. Model untuk persona punya hanya yg dalam gambar tu jer, lain model nk sebijik R3 takder la plak. Kalo side skirt memang tahan gila la, siap tokey tu soh aku pegang dia piuhkan kalo nk tengok patah ke tak.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #15991 by VortexElegance99
hasrat mula2 nak psg airmaster bodykit, last2 neo r3 bodykit jd pilihan hati....hehe aku cume suka nengok bumper blkg airmaster tu je... :)

PE1336 Neo Elegance

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #16000 by hakiem4468
suke nengok je ke bro... Hehehe.. jiwa tak kacau ke?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #16018 by VortexElegance99
x lh jugak....lalala :whistle:

org kedai 2 kata....klu airmaster msti ambk full set x leh ambk satu part je...aku ingat nak balun bumper blkg tu je...hehe

PE1336 Neo Elegance

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago - 7 years 4 months ago #16428 by hakiem4468

VortexElegance99 wrote: x lh jugak....lalala :whistle:

org kedai 2 kata....klu airmaster msti ambk full set x leh ambk satu part je...aku ingat nak balun bumper blkg tu je...hehe

Mesti amik full set? Tak la bro.. aku beli spoiler seketul je boleh pun, dah pasang pun kat kilang dia. Cuma amik satu-satu part dia mahal la, dia advise amik satu set jer trus, aku plak nk amik airmaster ni ada 2 3 design jer yg airmaster ada, tak banyak pilihan pun. Ko tanya kedai accessori ke atau kilang dia trus? Ni yg aku pasang bulan lepas..
Last edit: 7 years 4 months ago by hakiem4468.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.855 seconds